Şimdi Ara

ÖSS ye kayıt olurken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2008 de açıköğretim lisans bölümüne kayıt oldum bu sene tekrar öss ye girmek istiyorum öss ye kayıt olurken şöyle bir madde var.

2007 veya 2008 ÖSYS'ye başvuran ve öğrenim bilgilerinde (2009-ÖSYS Aday Bilgi Formu 12-18. alanlarda) değişiklik olmayan adaylar kayıt işlemlerini Aday İşlemleri Sistemi'ni kullanarak yapabilirler.

ÖSS ye kayıt olurken

İnternetden başvuru yapacağım Bir yükseköğretim programına kayıtlıyım maddesinimi seçicez ve Öğrenim Bilgilerinde değişiklik olmayan adaylar derken ne demek istiyor ben şimdi 4 yıllık lisans bölümünde okuyor olarak gözüküyorum bu değişimden mi bahsediyor yoksa başka birşeyden mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengrislave -- 23 Mart 2009; 23:36:10 >

• Arkadaşım internetten baktığında sen de görceksin ki sadece 11.ÖĞRENİM DURUMU kısmını değiştirebiliyorsun...Bir yüksek öğrenim kurumundayım maddesini seçiceksin...Onun altındaki Okul adı, Okul türü, Alan adı vs. aynı kalıyor...Oralarda mezun olduğunun lisen ve diğer bilgilerin kalıyor yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.