Şimdi Ara

ÖSYM aday bilgilerimde RESİM yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden vardı.yani son bir kaç aydır resmim sayfada görünmüyor.sebebi ne olabilir.farklı tarayıcılarda denedim.

bu durum gireceğim sınavlarda sorun teşkil eder mi

• Aynı sorun bizdede var ama ileri zekalı osym'den bir bilgi dahi yok!!! Yeniden fotoğraf mı çektirmek gerekiyor. İyice canımı sıkmaya başladılar!!!
  • bende de yok başvuruyu yapamıyorum bunun yüzünden
  • benim fotoda yok!!!
  • ais den foto görünmediği halde gerekli yerleri doldurup başvuru onayladım ve foto çıktı çok şükür:::))insan korkuyo ya foto yine çıkmazda sorun olur diye ama gözümü kapattım onayladım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhans42

ais den foto görünmediği halde gerekli yerleri doldurup başvuru onayladım ve foto çıktı çok şükür:::))insan korkuyo ya foto yine çıkmazda sorun olur diye ama gözümü kapattım onayladım....

hocam ben de deniyorum olmazsa üniversite hayatın boyunca arkanı kolla

Edit: Hadi yırttın beyler başvuruyu yapın resim çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 8 Ocak 2013; 14:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

Arkayı kollayacak hal mi kaldı.Sağolsun mehmet şimşek var,ömer dinçer var,elektrik var gaz var, kira var:)))))
    Bu arada biz denedik oldu ama arkdaşlar bu konuda sorumluluk kabul etmem haberiniz olsun.Sonra sistemden vs kaynaklanan bi problem olur suçu bizde aramayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalhan42 -- 8 Ocak 2013; 14:58:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhans42

quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

Arkayı kollayacak hal mi kaldı.Sağolsun mehmet şimşek var,ömer dinçer var,elektrik var gaz var, kira var:)))))
    Bu arada biz denedik oldu ama arkdaşlar bu konuda sorumluluk kabul etmem haberiniz olsun.Sonra sistemden vs kaynaklanan bi problem olur suçu bizde aramayın..

aynen ben de mesuliyet kabul etmiyorum ondan sonra bi de küfürlü pmlerle uğraşmayalım

• Beyler benimde AIS sisteminde 5 yıl önce açtırdığım üyelik kaydım var ama her ne hikmetse aynen fotoğraf çıkmıyor ve galiba kendi yükleme şansımızda yok. OSYM'den de açıklama göremedim. Varmı bilgisi olan?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.