Şimdi Ara

ösym fotoğraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 mezunuyum geçen yıl ilk kez osymye kaydolmustum fotografim 45 ay gecerliydi bu yil kimlikle guncellemek istemiyordum fakat osym kimlikle otomatik guncellemis gozluk kullaniyorum ve kimliğimdeki fotoğraf 10.sinifima ait suan tanimakta zorluk cekebilirler bence ki gecen yil sinavdaki gozetmen neden kimligindeki fotografta gozluksuzsun gibi bisey demisti yeniden boyle bisey yasamak istemiyorum yeni kimlikte fotograf degisimi yapan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de kimlik gözlüksüz hocam içime kurt düşürmeyin.

Edit: fotoğraf yüzünden sınava alınmayan hiç duymadım. Efsane gibi bişey galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mramelex -- 5 Şubat 2021; 17:37:22 >
  • Ösym yi ara
  • Direkt kimlikle fotoğrafı olanların güncelleniyormuş .
    ösym sınav merkezinde çekilenler de 45 ay değiştirilmiyor ama yeni kimlik fotoğrafıyla değiştiriliyor.
    kimlikte de biyometrik diye gözlüğü çıkarttırıyorlar gözlük taktırmıyorlar yani değiştiremiyoruz
    quote:

Fotoğrafımı değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?
    Adayın, bir başvuru merkezinde çekilen fotoğrafı, sınav güvenliği nedeniyle 45 ay boyunca değiştirilemez. T.C. Kimlik Kartındaki fotoğrafları için bu süre uygulanmaz.

Özel durumu olan adaylar, bir başvuru merkezinde çekilen fotoğrafını, belgelendirmek koşuluyla Başkanlığımıza dilekçe göndererek değiştirme talebinde bulunabilirler.
    T.C. Kimlik Kartı olan adaylar sistemdeki fotoğrafını, Başkanlığımıza herhangi bir bilgilendirme yapmaksızın T.C. Kimlik Kartındaki fotoğrafla doğrudan güncelleyebilirler.

• hocam aynısı bana da oldu.

9 sınıfta çekilen kimlik fotosunu koymuş ösym.

11 sınıfta estetik ameliyatı olmuştum + bu yıl saçımı uzattım + 9 da gözlüklüydüm şimdi gözlüksüzüm.

resmen başkasının yerine sınava giriyor gibiyim.

• Kdkekdksjdkskskskskd
  • Aynı sorun bende de var 2-3 yıllık foto kimlikteki, şimdi saçlar uzadı baya kilo aldım. Msüde kimlik fotoğrafıyla şansımı deneyeceğim sorun olursa yks için değiştiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınavda fotoğrafa bakan yok takma kafaya

• ben saçı uzattım gözlüğü çıkardım bir şey olamdı arkadaşım saçını boyatmıştı yine bir şey olmadı

• belirli integral B kullanıcısına yanıt
    Sorun oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.