Şimdi Ara

ösym nin bize etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle normal tatil süresini hesaplayalım haziran ayının 2. haftası başlar eylül ayının 2. haftası biter resmi olarak ama sınavların bitmesiyle öğrenci gelmez yani mayıs ayının son haftasından itibaren tatil başlar 3 ay 3 hafta hadi biraz daha zorlasan 4 ay !!
    gelelim bu sene bize olanlara kader yüzümüze bakmıyor arkadaş normalde ösym üni sınavını haziran ayının 2. haftasında olur ama bu sene bayrama denk geldi sonraki haftada seçim oldu kısacası 1 temmuzdan itibarn tatil başladı şimdi tatil yaptığımız günleri hesaplayalım ama tatilden kastım sakin kafayla dertsiz tasasız dinlenme. Sınav bitti ilk 15 gün süper ne gelirse gelsin umrumda değil modları sonra dh ye girmeler başladı yok 2016 gelir,2010 trolleri,realist 2010 cular ,troll 2014 ler 15 gün kafamız yandı böyle gelicek şöyle gelicek zehir gibi geçti(2 hafta tatil yaptık şu ana kadar) sonra açıklandı ve tercihler başladı 7 de başlasa da tercihler insanlar kafasında belirsizlik halleri 14 ağustosa kadar devam etti. bakın dikkat edin hala 2 haftalık tatil yaptık dertsiz . şimdi de tercih bekliyoruz 15 gün daha gitti diyelim 31 in de açıklandı üniversite kayıtları sakin olur kafamızda soru işareti ya da sıkıntı olmaz tabi istediği yer tutanların hadi diyelim tuttu 3 hafta tatil toplamda 5 hafta kafa rahat tatil yaptık şimdi burdan ösym ye şunu soruyorum bu kadar sıkıntılı süreçte hiç öğrencilerin ruh hali düşünülüyor mu bakın 1 temmuzda başlayaan bir süreç ve hala kafamızda soru işaretleri gelir mi gelmz mi ? hani herkes şunu demedi mi dayan sık dişini 1 temmuza kadar sonra rahatsın . ne rahatı be insanlar sizin yüzünüzden adam gibi dinlenemedi bile. daha aklıma bir şey gelmedi içini dökmek isteyen yazsın

• Bu postu ÖSYM ye atsak okumamak için açıklarlar.
    Az insaf.
  • Yemeden içmeden kesildim hayatta en çok sevdiğim şeydi yemel yemek onu bile yapmıyorum dışarı çıkmıyorum paso pc de ve mobilde takılıyorum çevremdekilerin hepsi 2 3 kişi hariç mezun ve şimdiden başlayanlad var çalışmaya kitaplığımı annem düzenletti bitmemiş kitapları kaldırıp bi kenara atmadım ya da odunluğa bırakmadım içimde hala kötü hisler var belki mezuna kalırım kalırsamda bunlar beni biraz idare eder diye. Sıralamam 317k hep 60 70k üstünü yazdım altını yazmadım bile şimdi diyenler olur aranızdan bu sıralamaya tercih mi yaptın ne canını sıkıyorsun git ders çalış diyenler elbet olur. Onlaea da şunu söyleyeyim kimsenin ne yaptığını bilmeden etmeden yorum yapmayın 2 sene adam gibi çalıştım 11 ve 12 den bahsediyorum denemelerde çok yüksek almıyordum ama bu sıralamayı da hak etmiyorum birçok kişi bu durumda ailemin benim verdiğim emekler... İşte ben buna üzülüyorum buna dert yanıyorum hakkım sana helal değildir ösym.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paragraf kullanın kardeşim bu nasıl yazıdır gözlüğüme bi numara daha ekleticeksiniz. hangi satırda olduğumu kaçırıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.