Şimdi Ara

ÖSYM NİN SİTESİNDE;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” yazısını görmemiz gerektiğini söylüyor ama,ben bugün yaptım tercihlerimi ve onun yerine ''Tercihleriniz 31/07/2012 16:24:28 tarihinde başarı ile ÖSYM'bildirilmiştir.'' yazısını gördüm. Bu herkeste mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?

• evet. bendede öyle
  • doğrudur usta..
  • Sorun felan olmaz di mi sonradan abuk subuk şeyler çıkarmasınlar da başımıza. Orda farklı orda farklı olduğunu görünce tedirgin oldum. ÖSYM yani bu işine belli olmaz biliyosunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripturuncu

Sorun felan olmaz di mi sonradan abuk subuk şeyler çıkarmasınlar da başımıza. Orda farklı orda farklı olduğunu görünce tedirgin oldum. ÖSYM yani bu işine belli olmaz biliyosunuz :)

Eğer bir sorun olurda bir sorun çıkarsa, her ihtimale karşı tercih sayfasını yazdırın veya PrintScreen tuşuna basıp ekran görüntüsünü alın. En azından haklı bir şekilde itiraz etme hakkına sahip olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Sorun felan olmaz di mi sonradan abuk subuk şeyler çıkarmasınlar da başımıza. Orda farklı orda farklı olduğunu görünce tedirgin oldum. ÖSYM yani bu işine belli olmaz biliyosunuz :)

Eğer bir sorun olurda bir sorun çıkarsa, her ihtimale karşı tercih sayfasını yazdırın veya PrintScreen tuşuna basıp ekran görüntüsünü alın. En azından haklı bir şekilde itiraz etme hakkına sahip olursunuz.

Kaydettim zaten her aşamasını :D daa,neden böyle bi saçmalık var onu anlamadım durduk yere insanın aklına takılıyor. Hayır iki cümle arasında dağlar kadar fark var bir de. Aynı anlama çıksalar anlayacağım. Ama herkeste aynı şey yazıyorsa sorun yoktur herhalde.

• quote:

“Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” yazısını görmemiz gerektiğini söylüyor ama,ben bugün yaptım tercihlerimi ve onun yerine ''Tercihleriniz 31/07/2012 16:24:28 tarihinde başarı ile ÖSYM'bildirilmiştir.'' yazısını gördüm. Bu herkeste mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?

bendede böyle bir uyarı verdi yani sistemce kabul edildi yazmamıştı sadece başarıyla bildirildi yazmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d deki birebir ösym testleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

“Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” yazısını görmemiz gerektiğini söylüyor ama,ben bugün yaptım tercihlerimi ve onun yerine ''Tercihleriniz 31/07/2012 16:24:28 tarihinde başarı ile ÖSYM'bildirilmiştir.'' yazısını gördüm. Bu herkeste mi böyle yoksa bende mi böyle oldu sadece?

Yazıcın yoksa ve Windows kullanıyorsan sanal XPS yazıcısını ya da doPDF kurarak sanal PDF yazıcısını seçerek sayfayı yazdırabilirsin.Eğer sıkıntı olursa bir yerden çıktı alıp gönderirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Yazıcın yoksa ve Windows kullanıyorsan sanal XPS yazıcısını ya da doPDF kurarak sanal PDF yazıcısını seçerek sayfayı yazdırabilirsin.Eğer sıkıntı olursa bir yerden çıktı alıp gönderirsin.

Hayır yazıcım var çıkardım zaten. Ben sadece bu sorunu yazdım buraya. Sen de ne yazıyodu mesela?

• quote:

quote:

quote:

Hayır yazıcım var çıkardım zaten. Ben sadece bu sorunu yazdım buraya. Sen de ne yazıyodu mesela?

Ben ÖSYM merkezinden yaptım.Öyle bir şey yapmıyordu da.ÖSYM'deki programcılar neticede tercih yapmadan önce tarih saat belli olmadığı için ilk başta gözüken şekliyle yazmışlardır.Sıkıntı olmaz.Zaten o veriler geliyorsa ÖSYM veritabanında kayıtlı demektir.Başarılı ifadesi de net bir şekilde gözüküyor AİS'ten girdiğim vakit de aynı şekilde tercih listemin sağ üst köşesinde sizde yazan yazıyı görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 31 Temmuz 2012; 22:39:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ÖSYM merkezinden yaptım.Öyle bir şey yapmıyordu da.ÖSYM'deki programcılar neticede tercih yapmadan önce tarih saat belli olmadığı için ilk başta gözüken şekliyle yazmışlardır.Sıkıntı olmaz.Zaten o veriler geliyorsa ÖSYM veritabanında kayıtlı demektir.Başarılı ifadesi de net bir şekilde gözüküyor AİS'ten girdiğim vakit de aynı şekilde tercih listemin sağ üst köşesinde sizde yazan yazıyı görüyorum.

Tamamdır öyleyse problem vs yoktur ya.

• Bende de aynısı yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.