Arkadaslar ilk 10 dk işe yariyor sonrasinda anlamada problem cikartiyo
Bende zehirlenme olasılığımız varmış diye duydum
yemeyin sakın sınavda mideniz ağrıyabilir
quote:
Orijinalden alıntı: jankilodvandam
artık stresten milllet saçmalamaya başladı
quote:
milletin niye aklını kurcalıyorsun tam aksine bence 3tane veriyorlardı galiba bası ortası ve bitime yakın yiyin glikoz seviyesi artar
quote:
mentollü olan + su ile ferahlatıcı bir kombin yapabilirsiniz ama diğer meyvelileri ben de yemiyordum...
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
+1
quote:
Orijinalden alıntı: gladiotor
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
+1
Alıntıları Göster
Sınav sonrasın 3 tanesini birlikte yutup intihar edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
milletin niye aklını kurcalıyorsun tam aksine bence 3tane veriyorlardı galiba bası ortası ve bitime yakın yiyin glikoz seviyesi artar
İstersen sen yiyebilirsin sinav aninda alinan şeker önce yüksek konsantrasyona verebilir.Ancak bir süre sonra şeker eksikligine bağli olarak konsantrasyon düşebilir . Yorum yapmadan once arastirirsan iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: rivoluzione
quote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
İstersen sen yiyebilirsin sinav aninda alinan şeker önce yüksek konsantrasyona verebilir.Ancak bir süre sonra şeker eksikligine bağli olarak konsantrasyon düşebilir . Yorum yapmadan once arastirirsan iyi olur
Alıntıları Göster
mat fen bittikten pilim biterse tr ye geçerken yerim devam edebilecek gibiysem sosyalin başında yerim.
Yok susatırmış, yok karın ağrıtırmış falan filan inanmayın beyler Bünyeye göre değişir tabii ama üçünü de sınavdan önce yedim sınav sırasında hiçbir sorunla karşılaşmadım Konsantre olduktan sonra aklınıza bile gelmiyor zaten.
Sınavdan çıktıktan sonra bi arkadaşınız dürtüp nasıldı lan diyene kadar farklı boyuta geçiyorsunuz. Bu yüzden naneliyi sınav sonuna bırakmanız, suyla birlikte ağzınıza atmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca (ÖNEMLİ!) sınav sırasında yemeyi planlıyorsanız başlamadan önce poşetini açıp kutunun içine koyun. Kesinlikle sınav sırasında şeker poşetini açmaya çalışmayın.
şeker ne ya.insan bi kahve verir.
quote:
Orijinalden alıntı: lilwaynetr
şeker ne ya.insan bi kahve verir.
Simit+ayran veya simit+çay verse daha iyi olur
Sınav sonrası tüm siniri ve stresi atmak için birini yumruklamanızı tavsiye ederim dostlarım
Sen ÖSYM'den daha mı zekisin. Onlar bunu düşünememiş mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
ben hiç yemedim sınav çıkışları kardeşime kalırdı hepzaten sevmiyorum sınava başlayıncada aklıma gelmiyor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
Sadece sorguladim onlar sorgulamamis bu arada ösym bir topluluk tekil degildir.kiyaslamadaki kistas zeka olmamali yoksa ben kimsenin seker yiyip yememesine karisamam sadece bildigimi paylasiyorum2
olum şeker ne ya insan bi çikolota verir 40 tl verdik bi tane çikolotayı çok mu gördünüz 1 tl lan
Yemeyen bana verebilir
quote:
Orijinalden alıntı: |Neo|
Yemeyen bana verebilir
sınav esnasında kapcıgını acan kapcıklara sinir oluyorum