Şimdi Ara

Ösym sınav takvimi hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu yeni görünümlü sınav takviminden hiçbirşey anlamadım. 2016 yılına ait bütün sınavlara toplu olarak bakamıyoruz. Hatta şuan gireceğim kpss önlisans sınavının tarihine bile bakamıyorum. Eski takvime göre sonuçlarının nezaman açıklanacağı yazıyordu.

Kpss önlisans açıklama tarihini bilen arkadaş varsa buraya yazmasını rica ediyorum yada siteden bakabiliyorsak nasıl bakarız onu tarif ederse çok memnun olurum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav bu pazar işte hocam :) açıklama tarihi sonradan belli olur herhalde yazmaz şimdiden hele bi girelim.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bu pazar olduğunu biliyorum hocam nezaman açıklanacağı yazıyordu ama neyse artık geçti bir iş vardı ona göre ayarlayacaktım cevabın için teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 13 Ekim 2016; 23:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

Bu pazar olduğunu biliyorum hocam nezaman açıklanacağı yazıyordu ama neyse artık geçti bir iş vardı ona göre ayarlayacaktım cevabın için teşekkürler:)

Çok uzatmazlar herhalde.. Allah yardımcımız olsun başarılar ;)
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam teşekkürler;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

Merhabalar arkadaşlar bu yeni görünümlü sınav takviminden hiçbirşey anlamadım. 2016 yılına ait bütün sınavlara toplu olarak bakamıyoruz. Hatta şuan gireceğim kpss önlisans sınavının tarihine bile bakamıyorum. Eski takvime göre sonuçlarının nezaman açıklanacağı yazıyordu.

Kpss önlisans açıklama tarihini bilen arkadaş varsa buraya yazmasını rica ediyorum yada siteden bakabiliyorsak nasıl bakarız onu tarif ederse çok memnun olurum teşekkürler.

amac anlamaman degilmi
    sorun nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.