Şimdi Ara

xyz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 9 Ekim 2024; 16:46:45 >

• Peki sence akıbet ne olur?
  • Mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı bir değil ki

• Arayan var mi osym yi?

Bu arada sanmiyorum sizinti yapmanın mumkun olacağını...

• Hayirlisi. Umarim sonuclarin yarin aciklanmasini etkilemez. Etkilediyse de haber versinler en azindan beklemeyelim.

• akıbeti soruyorsun, şunları okuduktan sonra akıbetinin ne olacağını sen düşün,

eğer benim içeriden bir tanıdığım olsaydı tüm soru havuzunu ben dışarıdan elde edebilirdim. çünkü ösym milyonlarca lira kazandığı sınav için hazırlattığı sistem oldukça amatör.

ösym nin 1 numaralı yazılım mühendisi :https://tr.linkedin.com/in/s%C3%BCleyman-sal%C4%B1n-0bb1b311

kendisine ösym de ki kritik açıkları bildirmeme rağmen geri dönüş yapmadı. daha sonra ösym başkanı ömer demir ile iletişime geçtim ve aldığım cevap "Teşekkürler Mert." di.

ben soru havuzu,soru hazırlama grupları,ösym binasındaki wifiler,kameralar,bilgisayarların hepsinin bağlı olduğu ana wmware sunucusuna eriştiğimi söylüyorum. bana verilen cevap "Teşekkürler Mert."

yurtdışında olsaydım çok daha farklı olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

bildiğiniz gibi darbe girişiminde bulunanlar, türk silahlı kuvvetlerinin "tsk.tr" sitesinde darbe metinlerini yayınlandılar. çünkü bu adamlar tsk nın içindendiler. ösym, kendi içindede dışarı sızdırmalar yapan birileri olduğunu uzun zamandır kabul ediyor ve araştırmalar yaptığını söylüyorlardı. en son 4-5 ay önce 3-4 kişi gözaltına alınmıştı soru hazırlayanlardan.

tsk daki yayınlanan darbe metnini gören ösym yetkilileri içlerindeki kişilerinde ösym nin gizliliğini ihlal edecek belgeler yayınlamasından korktuğu için hemen sitelerini başka bir sunucuya yönlendirdiler. hali hazırdaki soru havuzunun paylaşımı gibi şeylerden korktular büyük ihtimalle.

normal olmayan birşeyler var. çünkü 3 gündür bir site kapalı olduğunda bir açıklama yapılır. kpss sonuçları yeni açıklanmışken. hala bakamayan binlerce aday var. ya büyük bir sızıntı oldu ve onu takip ediyorlar. yada içeriden birisi önemli birşeyleri ortadan kaldırdı ve şuan onları geri getirmeye çalışıyorlar.

peki kardeş isteseler kolay bir şekilde siteyi açabilirler mi ? Yoksa bu iş zaman alan bir iş mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

bildiğiniz gibi darbe girişiminde bulunanlar, türk silahlı kuvvetlerinin "tsk.tr" sitesinde darbe metinlerini yayınlandılar. çünkü bu adamlar tsk nın içindendiler. ösym, kendi içindede dışarı sızdırmalar yapan birileri olduğunu uzun zamandır kabul ediyor ve araştırmalar yaptığını söylüyorlardı. en son 4-5 ay önce 3-4 kişi gözaltına alınmıştı soru hazırlayanlardan.

tsk daki yayınlanan darbe metnini gören ösym yetkilileri içlerindeki kişilerinde ösym nin gizliliğini ihlal edecek belgeler yayınlamasından korktuğu için hemen sitelerini başka bir sunucuya yönlendirdiler. hali hazırdaki soru havuzunun paylaşımı gibi şeylerden korktular büyük ihtimalle.

normal olmayan birşeyler var. çünkü 3 gündür bir site kapalı olduğunda bir açıklama yapılır. kpss sonuçları yeni açıklanmışken. hala bakamayan binlerce aday var. ya büyük bir sızıntı oldu ve onu takip ediyorlar. yada içeriden birisi önemli birşeyleri ortadan kaldırdı ve şuan onları geri getirmeye çalışıyorlar.

peki kardeş isteseler kolay bir şekilde siteyi açabilirler mi ? Yoksa bu iş zaman alan bir iş mi ?

eğer veri kaybı varsa.mesela okunan optiklerin kaydedildiği veritabanında veri kaybı var ise. sonuçlar baştan okunur. 2-3 günlük bir süreç bu. optiklerde fiziki problem varsa. sınavın baştan yapılmasına kadar giden bir süreç görürüz.

siteyi açmak çok kolay. şuan sadece osym.gov.tr yi "abc" den "xyz" sunucuna yönlendirmişler. 1 tıkla geri "xyz" den "abc" ye yönlendirebilirler. bu konuda sorun yok. buradaki sorun neden bu yönlendirilmenin yapıldığı.

ilk yazdığım mesajdada görebilirsin bunun nedenini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.