Şimdi Ara

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
12.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Gülünecek şeyler söyledi, başka bir şey değil.

Ortada 1.700.000 kitap var mı? Var.

Bu kadar kitapta soruların yerlerini istediğiniz kadar değiştirin, önemli değil. Sonuçta şifreleme, soru 1. sırada da olsa, 40. sırada da olsa işe yarıyor.

Asıl olay, 5 şıkkın olması. Bu 5 şıkkı evirsen de çevirsen de, 120 farklı kombinasyondan daha fazla şekilde sıralayamazsın.

O halde, şifrelemenin geçerli olduğu kitapçık sayısı 1.700.000/120= Yaklaşık 14.000 kitaptır.

Bu şifreleme gün gibi ortada iken, bu kurumun hiçbir açıklamasının inandırıcılığı yoktur. Hadi üçü tutsun, beşi tutsun, 40'da 37 yahu. Bu bir tesadüf olamaz.

Soruların yerleri de değişik değil mi? Sadece şıklar değişmiyor.

adam matematiği katletti. !
    1 kere akıllı arkadaşım zaten hesap yanlş ayrıca şöyle düşün cevap anahtarı değişebildiği gibi soruların yerleri de değişiyor. Yani farklı cevaplar hazırlamak için yüzbinlerce kombinasyon ayrıca soruların yerleri için de yüzbnlerce kombinasyon. soruların yeri değişse nolacak demeden önce aklını bi kullan.

• quote:

Bu kadar kitapta soruların yerlerini istediğiniz kadar değiştirin, önemli değil. Sonuçta şifreleme, soru 1. sırada da olsa, 40. sırada da olsa işe yarıyor.

Asıl olay, 5 şıkkın olması. Bu 5 şıkkı evirsen de çevirsen de, 120 farklı kombinasyondan daha fazla şekilde sıralayamazsın.

O halde, şifrelemenin geçerli olduğu kitapçık sayısı 1.700.000/120= Yaklaşık 14.000 kitaptır.

Bu şifreleme gün gibi ortada iken, bu kurumun hiçbir açıklamasının inandırıcılığı yoktur. Hadi üçü tutsun, beşi tutsun, 40'da 37 yahu. Bu bir tesadüf olamaz.

Şıkların sırası değişmiyo sadece 5 farklı şekilde sıralanıyor

quote:

Orijinalden alıntı: ceko1905.

ARKADAŞLAR SORULARI İNCELEDİM ENTERESAN BİR AYRINTI VAR.
    BASINA VERİLEN KİTAPÇIKLARDAKİ ŞIKLARIN SIRASI DİĞER KİTAPÇIKLARDA DEĞİŞMİYOR.
    BAŞKA BİR DEYİŞLE ŞIKLAR ARASINDA MODÜLER SIRALAMA HİÇBİR KİTAPÇIKTA DEĞİŞMİYOR.

bir örnekle açıklayım
    11183.80782 no lu kitapçıktaki 8. soruda şıklar
    A)16 B)9 C)8 D)4 E)15
    basın kitapçığında
    A)15 B)16 C)9 D)8 E)4
    modüler olaraK sıralarsak 15-16-9-8-4-15-16-9-8-4

aynı soru farklı kitapçıkta( k.numarası 11193.98644)
    18. soruda
    A)4 B)15 C)16 D)9 E)8
    basın kitapçığında
    A)15 B)16 C)9 D)8 E)4
    modüler olaraK sıralarsak 15-16-9-8-4-15-16-9-8-4

İSTEDİĞİNİZ KİTAPÇIKTA İSTEDİĞİNİZ SORUYU DENEYİN BU ŞIKLAR ARASINDAKİ MODÜLER SIRALAMA DEĞİŞMİYOR.

• quote:

o 120 nin içinde yalnızca tek şıklı sorular 2, 3 ve 4 şıklı sorularda olur

• Sahtekar hırsızlar.
  • arkadaslar site neden hala kapali bu kadar belli edilmezki
  • Nimet Ç.
    Bir Ankara Trajedisi
  • Felaket tellalları iş başında
  • Diğer kitapçıklarda şıklarla beraber doğrularında yerleri değişiyorsa benzer bir şifreleme o kitapçıklarda da olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Ne ss miş be konuyu bitirdim

saçmalama istersen

o resmin aynısından bende koyayım istersen bitane???

ayrıca eminim vermemişlerdir. verseler sen söylerdin
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

saçmalama istersen

...

SS koyduktan sonra konuya 1 saat mesaj gelmeyince yazdım onu. Soruları dağıtıyorlar diyen arkadaşların da hayal gücüne hayranım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 3 Nisan 2011; 23:36:24 >

• En iyisi bu sınav sistemi kalksın. Yeni okula başlayacak çocuklara büyüyünce ne olmak istiyorsun densin doktorsa sadece doktorluk dalında işlenecek tüm konuları 12 senekadar işletsin. Bir bakıma Doktorluk Meslek okulu olsun. Böylece ülkemizde ne doktorsuzluk sorunu kalır nede polislik nede savcı... Bugünkü gençlerimizi tam 12 sene boyunca okutuyorlar sonucunda olan nedir peki: ya işletme okuyup gidip saçma bi yerde çalışır amele olur ya da gider serserilik yapar. Aslında içersinde çok müthiş bir beyne sahip müthş icatlar çıkarabilecek gençlerimizi 2 saatlik heyecan verici herşeyi unutturucu bir saçmalığa tercih ediyorlar. Gerçekten 12 seneyi 2 saatlik bir sınava koymak çok anlamsız. Doktorluk kolay değil diyorlar değil mi. o zaman dediğim gibi sadece doktorluk üzerine dersler verilsin al sana mis gibi 12 senelik tecrübeli doktor... Diyecğim şudur ki "Bu devlet bu kafayla giderse daha çok kopyada olur fetullahçıda yada her ne haltsa.. BU GİDİŞLE BİZİM DİYECEĞİMİZ TEK SÖZ İNŞALLAH TIR.."

Yorum hakkı için teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle. Ali Can Kaplan

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicaN.tr

En iyisi bu sınav sistemi kalksın. Yeni okula başlayacak çocuklara büyüyünce ne olmak istiyorsun densin doktorsa sadece doktorluk dalında işlenecek tüm konuları 12 senekadar işletsin. Bir bakıma Doktorluk Meslek okulu olsun. Böylece ülkemizde ne doktorsuzluk sorunu kalır nede polislik nede savcı... Bugünkü gençlerimizi tam 12 sene boyunca okutuyorlar sonucunda olan nedir peki: ya işletme okuyup gidip saçma bi yerde çalışır amele olur ya da gider serserilik yapar. Aslında içersinde çok müthiş bir beyne sahip müthş icatlar çıkarabilecek gençlerimizi 2 saatlik heyecan verici herşeyi unutturucu bir saçmalığa tercih ediyorlar. Gerçekten 12 seneyi 2 saatlik bir sınava koymak çok anlamsız. Doktorluk kolay değil diyorlar değil mi. o zaman dediğim gibi sadece doktorluk üzerine dersler verilsin al sana mis gibi 12 senelik tecrübeli doktor... Diyecğim şudur ki "Bu devlet bu kafayla giderse daha çok kopyada olur fetullahçıda yada her ne haltsa.. BU GİDİŞLE BİZİM DİYECEĞİMİZ TEK SÖZ İNŞALLAH TIR.."

Yorum hakkı için teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle. Ali Can Kaplan

Baran naptın yav

• Haksız mıyım hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

Felaket tellalları iş başında

derler ya bide gelip
  • quote:

quote:

quote:

saçmalama istersen

...

SS koyduktan sonra konuya 1 saat mesaj gelmeyince yazdım onu. Soruları dağıtıyorlar diyen arkadaşların da hayal gücüne hayranım.

bi geç bu ayakları arkadaşım. neyin peşindesin sen???

adam gibi bir sınav bile yapılamıyor senin gibilerin yüzünden. inancınızdaki en kötü yerde cezalandırılacaksınız...

• quote:

quote:

quote:

quote:

saçmalama istersen

...

adam gibi bir sınav bile yapılamıyor senin gibilerin yüzünden. inancınızdaki en kötü yerde cezalandırılacaksınız...

Dikkatini çekiyorsa inancımla ilgili hiçbir şey söylemedim. Neyin peşinde olduğuma gelirsek ben konuyla alakası olmayan insanlara senin gibi birileri tarafından atılan iftiraların gerçek olmadığını söylüyorum. Siz her ne kadar istemesenizde bu adamlar başarılı oluyor. Ankara Fen Lisesi yerine bu insanların okulunda okumamın en büyük sebebi de bu oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saçmalama istersen

...

Dikkatini çekiyorsa inancımla ilgili hiçbir şey söylemedim. Neyin peşinde olduğuma gelirsek ben konuyla alakası olmayan insanlara senin gibi birileri tarafından atılan iftiraların gerçek olmadığını söylüyorum. Siz her ne kadar istemesenizde bu adamlar başarılı oluyor. Ankara Fen Lisesi yerine bu insanların okulunda okumamın en büyük sebebi de bu oldu.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. herşey açık ve net...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saçmalama istersen

...

ateş olmayan yerden duman çıkmaz. herşey açık ve net...

Bu mantıkla devam. Neyse blokladım artık mesajlarını görmeyeceğim için cevaplasanda cevap yazmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Umarım iptal olmaz kuzenim 486 yaptı.

O zaman niye tartışıyoruz yahu biz. DUYDUNUZ MU KUZENİ 486 YAPMIŞ !!!!

Biz yapılan haksızlığı konuşuyoruz burada, adam sırf tanıdığı iyi yaptı diye iptal olmaz umarım diyor. Yazıklar olsun size...
  • quote:

Bu mantıkla devam. Neyse blokladım artık mesajlarını görmeyeceğim için cevaplasanda cevap yazmayacağım.

deve kuşu misali...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.