Şimdi Ara

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi geçtim biri bana bunun cevabını versin;

Diyelim ki sınavda şifre yoktu sadece master kitapçıkta şifre vardı;
    O zaman bu şifre niye 40 da 40 işe yaramıyor da 40 da 37 işe yarıyor?
    Diyelim ki master kitapçıkta şifre yoktu;
    O halde 40 da 37 doğru olması bir tesadüf mü?

Tek diyeceğim budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRIUMPH

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

arkadaşlar beni yanlış anlamayın da

hepinizin sınavı iyi geçse yani 40 sorudan 30 tanesini falan doğru yaptığınıza emin olsanız sınavın iptal olmasını istermisiniz lütfen bu soruya dürüstçe cevap verin genelde yeteri kadar çalışmayıp sınavdan kötü bekleyen arkadaşlar istiyor sınavın iptalini nedense

İşin siyasi boyutunu ıskalıyorsun..

100 civari netim var istedigimden fazla yaptim ve halihazirda universite ogrencisiyim

Bu ulkede yasiyoruz ve bazi sosyal sorumluluklarimiz var bunlardan biri de hak yememek ve hak yenmesine engel olmak.

Sinavi iyi gecti diye sinavin iptal olmamasini isteyenler haksiz degiller fakat bilmiyorlar ki yarin obur gun (ise girerken mesela) bu olay onlari etkilemeye baslayinca ahmaklik ettiklerinin farkina varacaklar

Ayrica bu yilanin (kimin yaptigi konusunda bir yorum yapmiyorum) basini kucukken ezmezseniz buyuyunce yanina yaklasmaktan korkarsiniz. Aslinda su anda bile yilan buyuk sayilir ama hala ezilebilir.

Unutmayin ki bu buz daginin gorunmeyen tarafi da var, onuda ilerleyen yillarda gorecegiz inanin...

• Adam yalan söylüyor basına verilen kitapçıkta var sadece diyor şimdi de hepsinde olması gerekiyor dedi... Çembersel modlama dedi bu sefer de gelsin forumda tartışsın gücü yetiyorsa

http://forum.donanimhaber.com/m_47994428/mpage_7/tm.htm

Şu işi yapabilecek kapasitedeki adamlara verin bunlar açık bir şekilde örtbas etmeye çalışıyorlar izin verecek miyiz ???
  • Arkadaşlar bu adamı dinlemeyin boşuna yanındaki arkadaşlarından bilgi almış gidip denememiş yani dersini bile çalışmamış biz bu adamdan daha hakimiz şu an konuya kitapçıklara cevaplara vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

Orijinalden alıntı: elchelo16

Felaket tellalları iş başında

derler ya bide gelip

Eee Sonra
  • Beyler doluşun bida açıklama yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Ne ss miş be konuyu bitirdim

Asıl Sonuç Belgeni isterük. Üzerinde Ali Said Nazlıgül yazacak. Diğer bilgileri karalamanda mahsuru yok.

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Bu arada kimseye iftira attığım yok. Orada ağır olalım. Birisi Türkiye 50. si oldum diyorsa ondan kanıt isteme hakkım var. Onun da kanıt gösterip göstermeme hakkı var. Bunda utanılacak ya da abartılacak birşey yok. Ayrıca her dakika donanımhaber de olma gibi bir zorunluluğum da yok. Başarını devam ettirmek istiyorsan sen de bu kadar çok internette gezinmemelisin.

Neredesin Said kardeşim evrak mı bulamadın? osym.gov.tr den 1dk da sonucunun SS ini alırsın. O da kabulumdur. Hatta Motorola Milestone marka telefonunun SSini koysan da inanırım.

Eve 7 gibi geldiğim için ve yarın sunmam gereken bir slayt olduğu için konuya bakamamıştım. ösym şifremi kaybettiğim için sonuç ss'i koyamadım ama bu resmi çeken telefonun benim olup olmadığını anlamak için telefon ss'i istemişsin koyuyorum. Aynadan çektiğim için çok net olmadı açı da biraz dar oldu ama zaten milestone konusuna yazdığım mesajlardan da anlarsın telefonun benim olduğunu.
     ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Tamam kardeşim doğru söylüyormuşsun.

• Beyler geçmiş olsun. Bir şifre daha çıktı. Aday kitapçıklarında şıklarda en büyük rakamın sağındaki şık da doğru çıkıyor. Kitapçıklarda umarım şifre çıkmaz diyordum ama malesef. Artık iş yürekli hukukçulara kalıyor. Peki yürekli bir savcı çıkacak mı? Hiç sanmıyorum. Gerçi bunları başımıza getirenler beter olsun diyeceğim ama ne yazık ki kurunun yanında yaş da yanıyor.
  • parası neyse bizde alalım şifre ..uğraşmayalım dersaneye çocuk göndereceğiz diye..
    ALINIK SBS ŞİFRESİ..satan varsa yazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

parası neyse bizde alalım şifre ..uğraşmayalım dersaneye çocuk göndereceğiz diye..
    ALINIK SBS ŞİFRESİ..satan varsa yazsın..

SBS'de sistem farklı. Kimseye haber vermeden 3. Ek Yerleştirme yapacaksın. Sadece kendi adamların bilecek. Böylece istediğin yereye kendi çocuğunu yerleştireceksin. Nimet Çubukçu bu işlerden iyi anlar. İletişim meb.gov.tr
  • ygs de bu kadar şifre çıktıktan sonra dan brown bunun hakkında da bir kitap yazmak isteyecektir..
  • şu an NTV de program var ygs ıe ılgılı..izlemek ısteyen varsa..

bu arada bu konu her up landıgında sıvıyor yerini survıvor okuorum ya 1 diil 2 diil sinir oldum
  • Habertürk'te Teke Tek'te tartışıyorlar.
  • sizde hep b.. atcanıza accık çalışın be

birinci bölümde 37/40 çok kötü

sonra sınav iptal olsun

ben geçen sene mat1i fullemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

sizde hep b.. atcanıza accık çalışın be

sonra sınav iptal olsun

Atma Ziya. Sen bu Türkçe ile 37 yaptıysan yerçekimini de Gordon Freeman buldu. Hele Matematik 1 i fullemişsen Dünya düzdür. Hatta 2+2=40 eder. Dünyanın sonu yaklaşmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

sizde hep b.. atcanıza accık çalışın be

sonra sınav iptal olsun

eferin sana iyi calısmışsın ama herkes calısıo herkesın bı kapasıtesı var..bunlar hariç o insanlar hile ile cok guzel puanlarla cok guzel unıversıtelere gıtsın dıger ınsanlar köpek gıbı calışsın sırf daha fazla puan alabılsın dıye kapasıtesını zorlasın ama vasat bı unıye yada kazanamasın ki onlardan fırsat kalmaz dıger cocukların yerleşmesıne..

devletin hıc bı sınavına güvenmıyorum ben artık..gecen sene de kpss de aynı şey oldu ve hala daha devam edıyor..o sınavda kopya cekenler atandı maaşlarınıda çatır çatır yıyolar işte..

• 1 700 000 katılımcının 700 000 i erkek olsa, ortalama 15 cmden;
    10500 kmyi buradan ösym'ye(seçme ve yetiştirme merkezi) hediye ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 6 Nisan 2011; 10:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk
    1 700 000 katılımcının 700 000 i erkek olsa, ortalama 15 cmden;
    10500 kmyi buradan ösym'ye(seçme ve yethiştirme merkhezi) hedhiye edhiyoruz.

emo detected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Baran -- 6 Nisan 2011; 10:20:55 >
  • quote:

• quote:

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.