Şimdi Ara

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
12.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Said6

Ne ss miş be konuyu bitirdim

Asıl Sonuç Belgeni isterük. Üzerinde Ali Said Nazlıgül yazacak. Diğer bilgileri karalamanda mahsuru yok.

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Bu arada kimseye iftira attığım yok. Orada ağır olalım. Birisi Türkiye 50. si oldum diyorsa ondan kanıt isteme hakkım var. Onun da kanıt gösterip göstermeme hakkı var. Bunda utanılacak ya da abartılacak birşey yok. Ayrıca her dakika donanımhaber de olma gibi bir zorunluluğum da yok. Başarını devam ettirmek istiyorsan sen de bu kadar çok internette gezinmemelisin.

• Gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar.
  • arkadaşlar beni yanlış anlamayın da

hepinizin sınavı iyi geçse yani 40 sorudan 30 tanesini falan doğru yaptığınıza emin olsanız sınavın iptal olmasını istermisiniz lütfen bu soruya dürüstçe cevap verin genelde yeteri kadar çalışmayıp sınavdan kötü bekleyen arkadaşlar istiyor sınavın iptalini nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

arkadaşlar beni yanlış anlamayın da

hepinizin sınavı iyi geçse yani 40 sorudan 30 tanesini falan doğru yaptığınıza emin olsanız sınavın iptal olmasını istermisiniz lütfen bu soruya dürüstçe cevap verin genelde yeteri kadar çalışmayıp sınavdan kötü bekleyen arkadaşlar istiyor sınavın iptalini nedense

Sınavı iyi geçen adam zaten sınav tekrarından korkmaz.1 hafta önce bildiği bilgileri hemen unutmuş olma gibi bir durum söz konusu değil.Çoğu kişi o sınav stresini bir kez daha yaşamak istemeyeceği için sınavın tekrarını istemez.

Ama ortada yenilen çok hak var ve bu yüzden sınav tekrarı yapılmalı.Adam 10000. olacağı halde 10001. olma durumuna düşmüşse dahi o sınav muhakkak yapılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Sınavı iyi geçen adam zaten sınav tekrarından korkmaz.1 hafta önce bildiği bilgileri hemen unutmuş olma gibi bir durum söz konusu değil.Çoğu kişi o sınav stresini bir kez daha yaşamak istemeyeceği için sınavın tekrarını istemez.

Ama ortada yenilen çok hak var ve bu yüzden sınav tekrarı yapılmalı.Adam 10000. olacağı halde 10001. olma durumuna düşmüşse dahi o sınav muhakkak yapılmalı.

sınavı iyi geçen bi adam daha zor soruların ya da bilmediği yerden çıkabilecek bi sorunun gelme ihtimalini ya da sınavda ters bi durumla karşılaşma, heyecanlanma ya da aynı şekilde sınavda bi şekilde bi terslik çıkmasından korkacağı için sınavı bi daha olmak istemez yani sınav sadece sen çok şey bildiğin için iyi geçmez ki adam ne kadar çok şey biliyor olsa bile eğer bi sınavdan başarılı olduğunu düşünüyorsa aynı sınava bi daha girip o sınav stresini tekrardan yaşamak istemez zaten istediği bölüm için yeterince puan alacağını biliyordur zira taban ve tavan puanları yanlış hatırlamıyorsam sınavdan sonra üniversite seçim kağıdı ile birlikte veriliyor ve bazı bölümlerin puanları artmış bile olsa istediği bölüm için iyi çalışan bi adam o bölümün ortalama puanlarını da bildiği için ikinci sınavdan da sonra o bölüme yerleşip yerleşemeyeceğini az çok bilir..

ayrıca bu benm sorumun cevabı değil ben eğer sınavınız cidden güzel geçmiş olsaydı sınavın tekrarlanmasını istermiydiniz diye soruyorum yani sizce sınavı iyi geçenler sınavın tekrarlanmasını ister mi diye değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 4 Nisan 2011; 15:29:14 >

• quote:

2 ay sonra Marmara Kimya Mühendisliğinden mezun olacağım. Kardeşimin bu sınava girmesinden başka bu sınavla hiçbir alakam yok. Ayrıca kardeşimin sınavı da iyi geçti. 138 neti var.

Şimdi gelelim sadece sınavı kötü geçenlerin itiraz ettiği hakkındaki tezine. Velev ki öyle olsun. Bu haklarını aramalarını engeller mi? Sana şöyle bir örnek vereyim arkadaşım.

Senin evinde değerli bir eşyan kayboldu. Ve bir arkadaşının çaldığından şüpheleniyorsun. Şöyle mi dersin. Nasıl olsa bu eşyayı haketmiyordum. Bu eşyayı kazanmak için fazla çalışmamıştım. Yeteri kadar emek harcamamıştım. Olsun. Giderse gitsin mi dersin? Yoksa başka birşey mi yaparsın?

Ayrıca LYS sınavına hazırlanan kardeşlerime de bir tavsiyede bulunmak isterim. Artık daha fazla kafalarını bu olaylarla yormasınlar. Morallerini daha çok bozmasınlar. Bu işin içinde birşey varsa muhakkak ortaya çıkacaktır. Bunu merak etmesinler. Daha çok azimle derslerine çalışsınlar. Başka şeyler dikkatlerini dağıtmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 4 Nisan 2011; 16:00:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

sınavı iyi geçen bi adam daha zor soruların ya da bilmediği yerden çıkabilecek bi sorunun gelme ihtimalini ya da sınavda ters bi durumla karşılaşma, heyecanlanma ya da aynı şekilde sınavda bi şekilde bi terslik çıkmasından korkacağı için sınavı bi daha olmak istemez yani sınav sadece sen çok şey bildiğin için iyi geçmez ki adam ne kadar çok şey biliyor olsa bile eğer bi sınavdan başarılı olduğunu düşünüyorsa aynı sınava bi daha girip o sınav stresini tekrardan yaşamak istemez zaten istediği bölüm için yeterince puan alacağını biliyordur zira taban ve tavan puanları yanlış hatırlamıyorsam sınavdan sonra üniversite seçim kağıdı ile birlikte veriliyor ve bazı bölümlerin puanları artmış bile olsa istediği bölüm için iyi çalışan bi adam o bölümün ortalama puanlarını da bildiği için ikinci sınavdan da sonra o bölüme yerleşip yerleşemeyeceğini az çok bilir..

ayrıca bu benm sorumun cevabı değil ben eğer sınavınız cidden güzel geçmiş olsaydı sınavın tekrarlanmasını istermiydiniz diye soruyorum yani sizce sınavı iyi geçenler sınavın tekrarlanmasını ister mi diye değil

Birşey daha ekleyeyim. Sınavı iyi geçen birinin hakkı yenmişse ve önüne mesela 10000 kişi geçecekse, sonuçlar gelince ben görürürüm o sınavı iyi geçmişi. 15 bininci olacakken 25 bininci , 25 bininci olacakken 35 bininci olursa ve sınavı iyi geçti diye zamanında sesini çıkarmadıysa önüne gelecek kötü sonuçlar ona mustahaktır. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla gidersek yarın diğerleriyle işini bitiren o yılan gelir senin kafanı kopartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 4 Nisan 2011; 15:55:41 >

• @ rascon

dostum eğer haksızlık varsa düzeltilsin tamam ama ben sadece forumda sınavın kötü geçtiğini söyleyen bi çok kişinin de "zaten sınavda hile var" dercesine bi bahane arayışı içerisinde olduğunu düşünüyorum.. genel bi kesim ben hakkım olanı alamayacağım kaygısında değil de "ben zaten sıfır durumdayım en azından sınav tekrarlansın da bi daha deneyeyim şansımı" havasında olayı her fırsatta dile getirenler.. iyi çalışmış bi adam zaten bi şekilde istediği bölüme yerleşir zira olayın karışıklığı bittikten ve somut delillerle kanıtlandıktan sonra hakkı olan adam yılanın başını da koparır merak etme ama benim anlatmak istediğim sınavı kötü geçenlerin nedense olaya daha fazla ilgi göstermesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 4 Nisan 2011; 16:28:32 >
  • sacmalamayin bilen adam her zaman yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli56

sacmalamayin bilen adam her zaman yapar

yapamaz diyen yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Açıklama yapan herifin tipinde hayır yoktu zaten Ne biçim bi düzen lan bu?? Komple ele geçirdiler memleketi... Facebookta ileti paylaşıyorum cemaatle ilgili ya da akp ile ilgili, 5-10 dk sonra nasıl oluyosa silniyo kendi kendine... Devrim şart arkadaş. Bunları da tek tek sallandıracaksın...

arkasında amerika var

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

Açıklama yapan herifin tipinde hayır yoktu zaten Ne biçim bi düzen lan bu?? Komple ele geçirdiler memleketi... Facebookta ileti paylaşıyorum cemaatle ilgili ya da akp ile ilgili, 5-10 dk sonra nasıl oluyosa silniyo kendi kendine... Devrim şart arkadaş. Bunları da tek tek sallandıracaksın...

arkasında amerika var

Ciddi söylüyorum ya Hatta inadına yazıyorum ya da paylaşıyorum 5-10 dk sonra siliniyor gene...

• quote:

Orijinalden alıntı: Holychoosenone

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Tatmin edici.

ne bakımdan???

hoşlandın galiba bademden. zira açıklamadan tatmin olman imkansız. tabi ses fetişin yoksa...

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Kitapçıklar geldi beyler

Pis güldüm

Ekleme :

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

herkes kendi kitaçığını görecek diyor ayrıca karşılaştırmada yapılabilecek diyor. o zaman herşey açığa çıkar.

ama bunların dile getirilmesi bile rezalet

Herkesinkini yayınlayacakları ne malum ? Belki basın kitapçıklarıyla sınava giren ya da benzerini kullananlar var nasıl kanıtlayacaklar şu saatten sonra ?

VAHHV AHH

• quote:

quote:

quote:

arkasında amerika var

Ciddi söylüyorum ya Hatta inadına yazıyorum ya da paylaşıyorum 5-10 dk sonra siliniyor gene...

Bu kadar da sallanmaz arkadaş.

• quote:

Matematikten 3 yanlış yaptım. Ve eğer haksızlık varsa iptal olsun. Belki ful yaparım. İşin espirisi tabii o.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

quote:

arkasında amerika var

Bu kadar da sallanmaz arkadaş.

Sallayanı zenciler kovalasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

quote:

Matematikten 3 yanlış yaptım. Ve eğer haksızlık varsa iptal olsun. Belki ful yaparım. İşin espirisi tabii o.

• quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Asıl Sonuç Belgeni isterük. Üzerinde Ali Said Nazlıgül yazacak. Diğer bilgileri karalamanda mahsuru yok.

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Bu arada kimseye iftira attığım yok. Orada ağır olalım. Birisi Türkiye 50. si oldum diyorsa ondan kanıt isteme hakkım var. Onun da kanıt gösterip göstermeme hakkı var. Bunda utanılacak ya da abartılacak birşey yok. Ayrıca her dakika donanımhaber de olma gibi bir zorunluluğum da yok. Başarını devam ettirmek istiyorsan sen de bu kadar çok internette gezinmemelisin.

Neredesin Said kardeşim evrak mı bulamadın? osym.gov.tr den 1dk da sonucunun SS ini alırsın. O da kabulumdur. Hatta Motorola Milestone marka telefonunun SSini koysan da inanırım.

• quote:

quote:

quote:

ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

Neredesin Said kardeşim evrak mı bulamadın? osym.gov.tr den 1dk da sonucunun SS ini alırsın. O da kabulumdur. Hatta Motorola Milestone marka telefonunun SSini koysan da inanırım.

Eve 7 gibi geldiğim için ve yarın sunmam gereken bir slayt olduğu için konuya bakamamıştım. ösym şifremi kaybettiğim için sonuç ss'i koyamadım ama bu resmi çeken telefonun benim olup olmadığını anlamak için telefon ss'i istemişsin koyuyorum. Aynadan çektiğim için çok net olmadı açı da biraz dar oldu ama zaten milestone konusuna yazdığım mesajlardan da anlarsın telefonun benim olduğunu.
     ÖSYM SIVIYOR NTV Yİ AÇIN

• quote:

İşin siyasi boyutunu ıskalıyorsun..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.