Şimdi Ara

ösym'ye yks tercihleriyle ilgili yapılmış yüzlerce şikayet var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesin gözüyle baktığı yerlere giremeyenler mi dersin, suriyelilere yer açmak için azaltılmış kontenjanlar nedeniyle gözüne kestirdiği bölüme yerleşemeyen mi dersin. Ne ararsan var. Linki inceleyin. Umarım kurban olmayız biz de...

https://www.sikayetvar.com/osym/tercih

• Osymyi şikayetvarda şikayet ederek o bölümlere girmemeleri gerektiğini kantilamislar aslında.
  • Azalan kontenjanlara zaten rahatça bakabiliyorlar. Bunu düşünerek tercih yapmaları gerekiyor. Bir bölüme ilgi bir senede çok fazla artış da gösterebiliyor.

Geçen sene 152kdan Van veterinerlik yazan birisine kesin gelir demişlerdir mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 30 Ağustos 2021; 11:29:40 >
  • fosforcu işi
  • ne kadar beyin yoksunu bunlar kesin gözüyle baktığın yerin gelmemesi ösym'nin mi suçu
  • Böyle bir şey olabilir mi ya? Gergin gergin gidip listemi kontrol ettim
  • alayı saçmalık. bütün sene yatıp 500 bine girdikten sonra twittera emeğimi çaldınız pis ösym yazanlarla aynı kişiler bunlar. üniversite tercihlerine ne yazdığını bi zahmet kontrol et bu kadar baştan savma iş yapıyosan bırak okuma zaten
  • patheticmuggle kullanıcısına yanıt

f12 --> öğeyi denetle --> ÖSYM TERCİH LİSTEM DEĞİŞTİRİLMİŞ

• Fshdbsjdjdbshddj Öyledir bence de ama niye bir insan şikayetvarda trollük yapar ki :D
  • patheticmuggle kullanıcısına yanıt

tüm sene yattım 500k yaptım ailem çalıştım sanıyor yalan üretmeliyim.

next level;

KENDİ YALANINA KENDİ İNANDI. ösym'ye yks tercihleriyle ilgili yapılmış yüzlerce şikayet var 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.