Şimdi Ara

OTADAN KITKAT GELDI! DISCOVERY I ANA KONU 4GB DAHIL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 4 gb discovery de biraz kasma var. Kamerada da kasma var. Konuşma da ahize de bir sıkıntı yok aynı. 3g de de bir sıkıntı görmedim. Wifi de performans düşüklüğü yaşıyorum. Geliştirici seçeneklerinde art veya dalvik seçme yok (ben göremedim yani). Onun dışında video oynarken arka plan da iş yapmayı çok beğendim. Müzik çaların değişmesini isterdim temalar ve launcher keşke değişseydi. Beta ya göre pil kullanımı iyi ama performans olarak düşük geldi bana. Nacizane fikirlerim bunlar.
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    16 GB lık versiyonu kullanıyorum. Şimdi anladım ki wifi sorunluymus. Modemimden kaynaklı bi sorun diye dusunuyodum bu tespitiniz iyi oldu. Menü geçişleri bazen daha hızlı bazen daha yavaş gibi. Anlam veremedim l. Gulmekle ağlamak arasında olmusm sanirim kısa zamanda bi paket yayinlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Kamera mevzusu betada da konuşuluyordu, google camera ya da farklı bir uygulama denediniz mi? Genel anlamda pek sorun yok gibi gözlemledim, kurmayı düşünüyorum. Olmazsa sistem yedeği alır ona dönerim. Yorumlar için teşekkürler.

• Aynen öyle hocam kasmalar olmasaydı harika olacaktı. Google kamerayı denedim onda biraz daha hızlı hocam. Betaya göre bu full rom biraz daha fazla ram yiyor zaten bir kasma farkediyorum ben mesela klavyeden yazarken bile artı son uygulama bölümüde biraz yavaş açılıyor. Benim izlenimler bunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb lıkta sistem yöneticisi yok.aceba sistem boyutunu yükseltip 16 gb lık yüklesem sıkıntı olur mu
  • Benimki 4gb gelmemis?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Benimki 4gb gelmemis?

4 gb icin ota yok.Bilgisayardan geciliyor

• Beyler bence iyi olmuş daha yeni güncelledim 16GB hiçbir oyun veya resim silinmedi bende herşey tastamam. Yeni yeni özellikler konulmuş ben sadece şeyi anlamadım ayarlar-akıllı-akıllı jestler-çift dokunarak uyut = kutuyu işaretledim ama nasıl uyutcaz onu bulamıyorum çift tıklıyorum uyku moduna geçmiyo bu konuda bi yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar..
  • krtwebdesign kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğuna çift tıklamanız lazım

• 16 GB VE HALA YOK YARDIM EDER MİSİNİZ ?
  • 4gb kitkat yükleyen arkadaşlar cpuz'den ss alıp koyabilir misiniz? Board ve kernel bölümünde ne yazıyor bakmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 29 Kasım 2014; 20:37:10 >
  • tlhares kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Benimki 4gb gelmemis?

bu ne saçmalıktır abi? zorunda mıyım ben bilgisayardan yüklemeye ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Benimki 4gb gelmemis?

bu ne saçmalıktır abi? zorunda mıyım ben bilgisayardan yüklemeye ya

Aynen hocam.Buna bir cozum bulmali gm.Yada 4 gb satmayacakti gm

• bende 16 gb'lık var ama gelmedi 4 gb'lık romu yuklemısım galıba 16gb'lık romu nasıl yuklerım
  • dün yükledik ve bir sorun görünmüyor

1 yılı geçkin süredir sıkıntısız kullanan grubunda olmak da ayrıca güzel :)

işin ilginci hala bu cihaza 700 tl. gibi para verip alanlar var (o kadar kötülemeye rağmen)

kim ne derse desin Türkiye nin en çok satan telefonu olmayı başardılar ,ayrıca geç de olsa sözlerini yerine getirdiler (aslında kit kat vereceğiz demeselerdi kimsenin gıkı çıkmayacaktı o da ayrı bir konu)

artık bundan sonra lollipop gelir mi konuları başlar :)
  • KitKat kurduktan sonra. Hard reset yapılması faydaliymis facebookta okudum.fabrika ayara dönüş formatı değil .boylece eski sistem dosyaları siliniyormuş.hızlı oluyomus o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

bende 16 gb'lık var ama gelmedi 4 gb'lık romu yuklemısım galıba 16gb'lık romu nasıl yuklerım

Aynen banada gelmedi

• müzikçaları açıp kapattığınızda bildirim panelinde hala kısayolu duruyor mu? arka planda da kapatmama rağmen gitmiyor, ayarlardan durdurarak çözdüm. ilk önemli bug bu galiba.
  • jay z J kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle bi hata var bende de üstelik kulaklık sesi gerçekten çok kötü ya ayrıca bazen donuyor kesiliyor devam ediyor sonra keşke bu buglar uzun sürmese kuran arkadaşlar bilgi formunu doldurursa herkesin göremediği bir şeyi görüp belkide çözülmesini sağlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 29 Kasım 2014; 23:39:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.