Şimdi Ara

Otel ve Uçak Rezervasyonlarında %20-30 Arası İndirim Sağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
18
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Otel ve Uçak Rezervasyonu İçin Gereken Koşullar

1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır

2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz

3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim

4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.

5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.

6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için DM'den yazabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhenomenal07 -- 26 Ağustos 2024; 19:24:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yüksek tutarlı otel rezervasyonunda yardımcı oldu, güvenilir, öneririm.

• Ege tatilimizde tüm konaklamalarımızı kendisi aracılığıyla ayarladık hiçbir otelde en ufak sıkıntı yaşamadan rahatlıkla giriş yaptık. Şimdi planladığımız Mısır tatilimizde de yine kendisinden hem otel rezervasyonu hem de uçak bileti konusunda destek aldık. Çok nazik, yardımsever ve de güvenilir birisi

• Piyasadan çok daha uyguna uçak bileti aldım kendisinden. Yurtdışı uçuşum için kendisinden bilet aldım. Müşteri güveni için elinden geleni yapıyor. Tekrar çalışmak dileğiyle.

• Kıbrıs otelleri için de geçerli mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba , kendisiyle sorunsuz uçak bileti siparişim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekoffmeister

Kıbrıs otelleri için de geçerli mi
    Bakmam lazım hocam DM’den aklınızdakileri yazarsanız kontrol edeyim

• Uzun zamandır yurt içi/dışı rezervasyonları sadece kendisinden yapıyorum güven konusunda elinden geleni yapıyor fazlasıyla, gönül rahatlığı ile rezervasyon yaptırabilirsiniz +ref

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iletişim adresi verirmisin dm atamıyorum

• Hocam Merhaba, site üzerinde indirimli olan bir otel içinde tekrar indirim oluyor mu acaba ?

• kumulkumul43 K kullanıcısına yanıt
    DM attım ama görmediniz sanırım

• Bilet için yazdım bakar mısınız özel mesaja

• Mısır tatilimi kendisi sayesinde uygun fiyata çözdüm.Güvensizliğimden dolayı biraz uğraştı benimle ama güvenilir , dürüst ve çözüm odaklı bir arkadaş.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• Arkadaş ciddi iyi birisi sürekli ilgilendi, teşekkür ederim

• 2 adet bilet aldım. İleriki dönemlerde yine alım yapacağım. Sorunsuz.

• Uçak bileti indirimli bir şekilde alındı. İlgili ve sorunsuz işlem oldu. Tekrar işlem yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler.

• İndirim tutarının limiti var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş yeterli ve tam bilgi ile yönlendirme yapıyor, mesajlara valitlice dönüş yaptı. Bekletmiyor eli hızlı. Uçak bileti alışverişim oldu memnun kaldım. Teşekkür ediyoruz.

• Geceden bilgilerimi yolladım, sabahında biletim hazırdı. Hem iletişim hem de ödeme konusunda herhangi bir sorun yaşanmadı. Gayet hızlı bir şekilde biletleme işlemini yaptı. Sonraki uçuşlarımda da yazacağım ilk kişi.

• Çok düzgün birisi günlerce süreçle ilgilendi, yurtdışı otel rezervasyonumda güzel indirim yaptı. Sanırım bundan sonra fix kendisinden rez yaptıracagm

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.