Şimdi Ara

Otel ve Uçak Rezervasyonlarında %20-30 Arası İndirim Sağlanır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Samedsarp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
18
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Adet uçak bileti satın aldım güvenilir ve uyguna teşekkürler 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaşanan sorunlarda çözüm odaklı teşekkür ederim, güvenilir

• hangi site ya da turizm firması üzerinden işlem yapıyorsunuz?

• Kendisinden 2 defa 3 adet uçak bileti aldım güvenilir birisi kaliteli sıcakkanlı bir insan sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.

• Sorunsuz bir şekilde uçak bileti satın aldım. Kendisine teşekkür ederim.

• Arkadaştan 1 otel rezervasyonu yaptırdım . Herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkür ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uçak bileti ve otel konaklaması ayarladık yüksek tutarlı, kendisi çok ilgili teşekkür ediyorum. Tatilimizi bir nebze ucuzlatabildik güzel fırsat her anlamda.

• kendisi adamın dibidir. çok yardımcı oldu süreç boyunca. tereddütsüz güvenebilirsiniz. selamlar hocam

• kendisiyle 6800 liralık bir uçak bileti alışverişimiz oldu, son derece güvenilir, parayı önce at sonra at tartışmalarına girmeyen iyi satıcı. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

• Helsinki ye yüksek tutarlı uçak bileti aldım. Gayet hızlı ve problemsiz bir şekilde halletik.

• Herhangi bir sorun yaşamadan %25 indirimli uçak bileti aldım. Tavsiye ederim

• 8 tane uçak indirimi aldım ve uçuşları sorunsuz gerçekleştirdim teşekkür ederim.

• Yüksek tutarlı Almanya bileti alındı ilgisi için çok teşekkür ediyorum

• Mısır tatilimi bu arkadaşla planladım. Şuan tatildeyim, sorunsuz bir şekilde uçak ve otele girdim. Sadece dönüş için uçak yolculuğumuz kalıyor geriye. Arkadaşa çok teşekkür ediyorum, kendisi dürüst ve güvenilir bir insan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşla görüşerek yüksek tutarlı otel (5 yıldızlı otel) rezervasyonu yaptık , sağolsun gerçekten yardımcı oldu yine sorduğum sorulara açık ve anlaşılır şekilde cevaplar verdi.

Kendisi ile daha fazla alışverişimiz olacaktır diye düşünüyorum tekrardan teşekkür ediyorum kendisine :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.