Şimdi Ara

Otel ve Uçak Rezervasyonlarında %20-30 Arası İndirim Sağlanır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
18
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 adet uçak bileti aldım, sorunsuz bir alışveriş oldu. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisine teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır ailecek hayalini kurduğumuz Umre için uçak biletlerimizi sorunsuz bir şekilde kendisi indirimli bir şekilde halletti. Kelimeler kifayesiz kalır öylesine mutluyum ki , bu sebeple defalarca teşekkürü borç biliyorum. Arkadaş çok güvenilir, rahatça alışverişinizi yapabilirsiniz.

• Kendisi ile yüksek meblağlı sayılabilecek bir Mısır gezisi için uçak bileti ve otel rezervasyonu organizasyonu yaptık. Sorunsuz ve şeffaf bir şekilde fiyatlar ve alternatifler üzerinden konuşarak en uygunu belirledik. Kendisi uçak online check in zamanı geldiğinde ve otele giriş tarihime kadar takip edip, öncesinde her aşamada beni bilgilendirdi. Bu vesileyle tekrar teşekkürler.

• Selamlar, otel rezervasyonum hızlı bir şekilde yapıldı. Mesajlara hemen dönüş yapıldı.tekrar teşekkürler.

• Sorunsuz şekilde otel rezervasyonu yaptık.Kendisini biraz yordum ve uğraştırdım ama teşekkür ederim..İleri tarihli planlarımda tekrardan alışveriş yapacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belirli aralıkla otel rezervasyonu yapıyorum. Ücreti otele yerleştikten sonra istiyor. Gayet anlayışlı ve güvenilir birisi. Güven konusunda problem yaşamayacağınıza emin olun.

• yaklasik 90k lik ucak biletimi uyguna aldi. tesekkurler sorunsuz kisi

• 7 adet bilet alım işlemi gerçekleştirdim. Kısa sürede ilgilendi ve yardımcı oldu. İlgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim.

• 2 kere uçak bileti aldım güvenilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.