< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otel ve Uçak Rezervasyonlarında %20-30 Arası İndirim Sağlanır (3. sayfa)
-
-
Sorunsuz bir şekilde uçak bileti satın aldım. Kendisine teşekkür ederim. Arkadaş çok ilgiliydi.
-
sorunsuz hizli bir sekilde halletti. tamamen yasal .. guvenilir indirimli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler, yardımcı oldu arkadaş, ilgili ve hızlı , tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaştan yüksek tutarlı uçak bileti ve otel rezervasyonu almıştım. Bilet pahalı olduğu için uçuş günü ödemek istedim sağ olsun kabul etti. Hiçbir yerde sorun yaşamadım. Bu hizmeti verdiği sürece kendisiyle çalışacağım.
Kaliteli hizmet sunan bir arkadaşımız, 4 adet biletleme yapıldı gün içinde hepsi de sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.
-
Arkadaştan uçak bileti aldım mesajlara cok hızlı dönüş yaptı . Sorunsuz bir alışveriş oldu güvenilir bir satıcı tavsiye ederim
Otel rezervasyonumu arkadaştan aldım. Son derece ilgili işlemleri hızlı halletttik. Bugün otelden çıkışımı yaptım herhangi bir sorun olmadı. Gayet güvenilir rahatlıkla kendisinden işlem yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaştan 10dan fazla bilet aldım, sağolsun hepsinde yardımcı oldu, ilgili, teşekkürler
Kendisiyle Avrupa tatilimi planlarken; otel, uçak hepsini arkadaşla aldım. Hepsi de hesaplı fiyata geldi.
Bence gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur190592 -- 20 Ekim 2024; 13:48:3 > -
Almanya uçak bileti ve otel rezervasyonu için bana yardımcı oldu. Yüksek miktarlı bir ödeme yaptım. Seyahatim ve konaklama konusunda hiçbir problem yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Otel rezervasyonumda hızlıca yardımcı oldu. Otelde konaklamamızı bitirdik herhangi bir sorun yaşamadık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dubai için bilet alımını ve otel rezervasyon işlemlerimizi sorunsuz şekilde indirimli olarak yardımcı oldu herkese tavsiye ederim güvenilir arkadaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüksek biletli Almanya biletini sağolsun arkadaş baya uygun bir fiyata aldı önce bileti alıyor sonra ücreti gönderiyorsunuz o yüzden rahatlıkla güvenebilirsiniz, ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum kendisine
yurtiçi-yurtdışı farketmeksizin her türlü otel/uçak rezervasyonu yaptık kendisiyle. sağolsun hepsi de çok uyguna geldi. rahatlıkla güvenebilirsiniz mesajlara da hızlı dönüyor burdan tekrar teşekkürler kendisine
+ref
Merhaba mesaj atamıyorum dönüş sağlar mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X