Şimdi Ara

Otelde Ps4 ümü internete baglayamiyorum.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesw merhaba. Bildiginiz gibi otellerin cogunda şifresiz ama internete girdigimizde kendi sistemlerinden sifre ile oturum acmali internet vardir. Ayni metrobuslerdeki iett wifisi gibi. Ve ben ag ayarlarina girip wifi sectigimde baglaniyorum ama internete giremiyorum cunku telefondaki gibi oturum acma sayfasi bana gelmiyor. Bunun icin ne yapmam lazim. Internete baglamam lazim ps 4 umu uzun bir sure burada kalacagim cunku. Lutfen yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WWW yazan menudeki browser a gir. Ordan herhangi bir adresi çağır. Hurriyet.com.tr gibi, o zaman sana şifre ekranı çıkmalı. Ordan sana verilen şifre ile giriş yapabilirsin.

Hotellerin Firewall vardır, genelde engelliyorlar, Online oyun işin yaş. En iyi NAT3 olursun. Oda online oynatmaz.

Bu arada tatile gitmişsin çık denizin tadını çıkar, arkadaş edin kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Ağustos 2017; 14:24:24 >
  • valla sana helal olsun tatil icin otelde olupta oyun oynuyorsan
  • Beyler lutfen bir yardimci olun

• Tatile gitmedim ki otelde calisiyorum odama ciktigimda oynamak istiyorum. Psn den oyun indirmem lazim online oynamasam da olur. Www browserina girdim yaptim ama telefondaki gibi bir sifre ekrani gelmiyor error veriyor

• nedvedmami N kullanıcısına yanıt
    akilimada gelmisti aslinda ok tamam iyi oyunlar pardon
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Eğer internete bağlanıp psn den oyun alabilirsem iyi oyunlar olacak inşallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KONU AKTIİF LÜTFEN BİR EL ATINIZ
  • Internet kafeye gotur ps4 unu daha hizli indirirsin hem artik bir izin gunu orda takilirsin . Bence kutulu al ya da kendine portable modem alcaksin vadofone fln

• aklıma bi yöntem geldi de olur mu bilmiyorum bir dene istersen. Telefonunu modem olarak kullanma özelliği ile dene bir. yani telefonunu otelin netine bağlıcan daha sonra bunu aracı olarak açacan kendinden olur mu bilmiyorum ama
  • Senin soyledigin sistem olmaz reis imkansiz. Internet kafe fikri de yatar. Ya adamlad bunun icin illa bir sey yapmislardir nedir bunun cozumu ya

Otellerde telefon la bile internete girilmiyor kaldı ki ps4. 6 gün tatil yaptım 100tl tel faturası geldi çocuklar youtube izleyince fatura şişti

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    abi bizim otelin interneti çok iyi hiçbir sıkıntı yok internette. Sadece işte bağlanamıyorum tek sıkıntı bu.
    Aslında her odada priz şeklinde ethernet kablosu olsa hiç dert kalmaz

• Ben buldum çözümünü. Ayarlardan kullanıcı sözleşmesine girersen browser açılıyor. Oradan bilgilerini girebilirsin.
  • Adres satirina 192.168.1.1 yaz. Modeme giris IP'si bu ama sizi misafir kullanici oturum acma sayfasina yonlendirecek ;)

• Black_Ang3l B kullanıcısına yanıt
    Internet bağlantısı olmadan browser açılmıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

Ben buldum çözümünü. Ayarlardan kullanıcı sözleşmesine girersen browser açılıyor. Oradan bilgilerini girebilirsin.
    seviyorum seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.