Şimdi Ara

otellerde çalışma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle s.a ben yazları otelde çalışmak istiyorum yaş seneye 17 ıspartada yaşıyorum yakında bi antalya var . Antalya otellerindew çalışmak istiyorum . Bellboy olmak istiyorum bahşişi iyiymiş .

Olmadı komı bile olurum 2 arkadaşız bu otelde çalışmak istiyoruz . Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi Özellikle bellboy luk konusunda

• Kariyer.net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oradan iş bulmam çok zor yaşım 16-17
  • Herkez Bellboy olmaz , bellboy lar genellikle torpillen alınıyor , sana diyecekleri şudur ; garsonluk yaparmısın ? yada farklı bir iş , sen şansını dene yinede. 3 Senedir Antalyada çalışmaktayım.
  • o zaman bellboy olma sansımn yok demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Herkez Bellboy olmaz , bellboy lar genellikle torpillen alınıyor , sana diyecekleri şudur ; garsonluk yaparmısın ? yada farklı bir iş , sen şansını dene yinede. 3 Senedir Antalyada çalışmaktayım.

Parası iyimi sadece kendimi geçindirebilirmiyin antalyada lüks otelde garson vb olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Herkez Bellboy olmaz , bellboy lar genellikle torpillen alınıyor , sana diyecekleri şudur ; garsonluk yaparmısın ? yada farklı bir iş , sen şansını dene yinede. 3 Senedir Antalyada çalışmaktayım.

Parası iyimi sadece kendimi geçindirebilirmiyin antalyada lüks otelde garson vb olsam

Komi olursan alacağın maaş 900, dilin varsa garson olursun alacağın maaş 1.200 felan. Bahşiş durumun otele göre değişir. Lojmanı vardır çoğu otelin , yemeğe felan para harcamazsın zaten .

Bana antalyada bir abinin söylediği söz , Antalya Türkiyenin , Almanyası gibidir , eline , diline , beline sahip olursan çok güzel para biriktirirsin dedi. Tabi sen yine haftada 1-2 eğlenceni yap , denize gir çok kız düşürürsün , taktik verecek olursam iyi yüzüyorsan denizin dibinden deniz yıldızı felan bulup onlara verebilirsin çok hoşlanırlar bu gibi şeylerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Butik otel açma hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaş sorunu yoksa yeter çoğu işi yaparım orta derce ingiizcem var
  • Bilgisi olanlar buyursun beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.