Arkadaşlar öncelikle s.a ben yazları otelde çalışmak istiyorum yaş seneye 17 ıspartada yaşıyorum yakında bi antalya var . Antalya otellerindew çalışmak istiyorum . Bellboy olmak istiyorum bahşişi iyiymiş .
Olmadı komı bile olurum 2 arkadaşız bu otelde çalışmak istiyoruz . Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi Özellikle bellboy luk konusunda
Kariyer.net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
oradan iş bulmam çok zor yaşım 16-17
Herkez Bellboy olmaz , bellboy lar genellikle torpillen alınıyor , sana diyecekleri şudur ; garsonluk yaparmısın ? yada farklı bir iş , sen şansını dene yinede. 3 Senedir Antalyada çalışmaktayım.
o zaman bellboy olma sansımn yok demi
quote:
Orijinalden alıntı: Beels
Herkez Bellboy olmaz , bellboy lar genellikle torpillen alınıyor , sana diyecekleri şudur ; garsonluk yaparmısın ? yada farklı bir iş , sen şansını dene yinede. 3 Senedir Antalyada çalışmaktayım.
Komi olursan alacağın maaş 900, dilin varsa garson olursun alacağın maaş 1.200 felan. Bahşiş durumun otele göre değişir. Lojmanı vardır çoğu otelin , yemeğe felan para harcamazsın zaten .
Bana antalyada bir abinin söylediği söz , Antalya Türkiyenin , Almanyası gibidir , eline , diline , beline sahip olursan çok güzel para biriktirirsin dedi. Tabi sen yine haftada 1-2 eğlenceni yap , denize gir çok kız düşürürsün , taktik verecek olursam iyi yüzüyorsan denizin dibinden deniz yıldızı felan bulup onlara verebilirsin çok hoşlanırlar bu gibi şeylerden