zor durumdayım,,, bana göre görmüş görebileceğim en kötü günleri en kötü zamanlarımı yaşıyorum... ağır depresyon içerisindeyim,,,
yaşadığım eski olaylar yüzünden tımarhane'ye akıl hastanesine adayım,,,
bir forumda, bir sitede facebookda internet ortamında biriyle tartışıyorum ben haklı olsamda 1 saat sonra gidip özür diliyorum yaşadığım Kötü olaylar aklıma geliyor, '' yok yok internet çok iyi herkes çok iyi diyorum,, haksız olan benim başımda daha çok sıkıntı var İnternetteki yaşadığım olay hiçbirşey değil gidip özür dileyim diyorum...
yani bu dereceye geldim internette kırdığım birisinden O haksızsa bile özür dileme derecesindeyim, yaşım 25-26 ---- 10 yaşında çocuklardan özür diler hale geldim.
Köşeye sıkıştım tüm kalelerimi indirdim,,, Kişiliğimi kaybettim... akıl sağlığım yerinde değil, olur olmaz şeylere güler,,, tvde birşey görsem ağlar hale geldim... ezilmekden bıktım,,, yeni bir hayata başlayacağım ondan bile korkar hale geldim ya aynısı olursa ya yaşadıklarım olursa,,, herşey boş falan diyereke geçiştiriyorum aklımdan çıkmıyor,,,
ayda 1-2 kere dışarı çıkıyorum annemle beraber imkansızlıklar yüzünden, çıkmak bile istemiyorum eve geri dönecem gene çıkamayacam dışarı diye,,, üzülüyorum alışmışken evde kalayım diyorum, evden çıkamaz, eve giremez hale geldim
sana sanaldan kimse yardım edemez ki ancak klasik cümleler yazılır, hiç bir faydası olmaz. çareyi yakınlarınla paylaşarak ara. hiç mi yok etrafında böyle insanlar ?
sen korkak ve pısırığın tekisin. oksijenimizi boşuna tüketiyorsun. madem o kadar mutsuzsun intihar etsene... aaa doğru ya sen onu da yapamayacak kadar korkaktın.
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
sen korkak ve pısırığın tekisin. oksijenimizi boşuna tüketiyorsun. madem o kadar mutsuzsun intihar etsene... aaa doğru ya sen onu da yapamayacak kadar korkaktın.
ya böyle özel şeyleri buralara neden yazıyorsun burda sana kimse yardımcı olamaz, dalga bile geçerler gerek var mı paylaşmaya