Şimdi Ara

otg ozelıgı acma yontemı rom suz kernal sız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
21.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sonunda otg nasıl calıstıragımı buldum aslında gm dıcovery desteklıyor :D ama kapatılmıs oldugundan bır sey gozukmuyor cozumu kolay hangı surum olursa olsun farketmez sadece rom yuklu olmasın orjınal olsun yeter es dosya ındırıp ordan araclardan gızlı dosyaları goster acıp dıger seceneklerıde acıyoruz sonra yukarıdan eve gıt dıyoruz sonra da syteam dan buldıt var ona tılayıp es dosaya ıle acıyorus es dosaya nın kendı acma programı ustedır buyuk olasılıkla sonra da uste degıstır der yanı uzerınde oynama sakın baska bısı kurcalamayın yoksa acılmaz ordan otg kelımesını buluyoruz 0 yazıyorsa 1 false yazıyorsa true dısable yazıyorsa enable ye cevırıyoruz

not root olmalıdır

• deneyen var mı bende rom var oy üzden deneyemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutyumlu

arkadaslar sonunda otg nasıl calıstıragımı buldum aslında gm dıcovery desteklıyor :D ama kapatılmıs oldugundan bır sey gozukmuyor cozumu kolay hangı surum olursa olsun farketmez sadece rom yuklu olmasın orjınal olsun yeter es dosya ındırıp ordan araclardan gızlı dosyaları goster acıp dıger seceneklerıde acıyoruz sonra yukarıdan eve gıt dıyoruz sonra da syteam dan buldıt var ona tılayıp es dosaya ıle acıyorus es dosaya nın kendı acma programı ustedır buyuk olasılıkla sonra da uste degıstır der yanı uzerınde oynama sakın baska bısı kurcalamayın yoksa acılmaz ordan otg kelımesını buluyoruz 0 yazıyorsa 1 false yazıyorsa true dısable yazıyorsa enable ye cevırıyoruz

not root olmalıdır

1. OTG Açabildinmi Bunun için bir video çekip Koy
    2. Bu şekilde Anlatım Yapılmaz Öncelikle Konu Açmasını Ögrenmeni Tavsiye ederim
    3. syteam dan buldıt var demiş Sorması ayıp nerde bu dizin System klasöründeki build.prop olmasın ??
    3.5 Kernal Değil Kernel .

Sonuç Olarak
    build.prop ta 2 tane otg yazan kod var ikiside aynı kod birisi açık diğeri deaktif konumda

#ro.gn.mmi.otg=no
    ro.gn.mmi.otg=no bunu Yes - 1 - enable true da yapsan OTG Açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 31 Ocak 2015; 4:17:37 >

• eksık anlatıgım ıcın pardon hemen duzeltıcegım ve vıdeo cekıcegım
  • video ckicektim nedense kayboldu acaba o surene mi ozeldi de sonucta onnu acip bukursniz tabi aonra da mobile uncle tools tan ubs ayarini yapi tek tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun rica etsem ekran goruntusu cekerek anlatirmisiniz birde usb flash falan okuyor mu ?

• Şuanda başardım ROM ve de özelliğe gore oluyor çünkü elektrik lan elektrik verir birde su var USB bağlıyken elekyirik alır demi ve veri verirken de elektrik verir peki ozaman neden org olmasın dedim ve ROM da mobile uncle tolls ile oldu resimli simdi ekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobilden atamiyorum PC geçince aktarım kanıtını
  • Hocam dediğiniz gibi yapıp build.prob a girdim ama malesef otg yi bulamadım ya :(

• quote:

Mobilden atamiyorum PC geçince aktarım kanıtını

Tamam merakla resimleri bekliyorum hocam...

• quote:

Mobilden atamiyorum PC geçince aktarım kanıtını

ya bırak bu işleri yeme bizi

• Linkhttp://hizliresim.com/YvLa5D
    PC bağlantısı yok ve Usb anlamı var sebebi de USB flsh belleğin takılı olması

• Bana gore USB ile PC bağlanan çoğu aygıta olur çünkü bilgi alışverişinde elektronlar kullanılır USB dede aynısını yapar ama telefonun güç kaynağı yanı bataryası izin vermediğini sen de olabilir hem telefona hem de flsh elektrik veremeye bilir

• quote:

Bana gore USB ile PC bağlanan çoğu aygıta olur çünkü bilgi alışverişinde elektronlar kullanılır USB dede aynısını yapar ama telefonun güç kaynağı yanı bataryası izin vermediğini sen de olabilir hem telefona hem de flsh elektrik veremeye bilir

Jelly bean da mühendislik modundan rootsuz bir şekilde dışarıya enerji verme yöntemi var ama dadec 3-5 saniye ışığını yanik bırakıyor flash in o kadar

• quote:

Linkhttp://hizliresim.com/YvLa5D
    PC bağlantısı yok ve Usb anlamı var sebebi de USB flsh belleğin takılı olması

link kırık. taktığın flaş belleği ve dosya yöneticisinden açarak resmini çek bakalım.
  • bu lınk tekı resım
  • quote:

bu lınk tekı resım

Bende daha farklı yazılanlar, 4 gb discovery. Otg diye birşey yazmıyor.

• zaten yazmaz da bılerek ne haksa kapatılmıs ben bunu blu life play serısındık rom yanı telefonun gercek sahıbı olanların yazılımında den k gelerek buldum ama ılkınde ıse taramadı gneie e3 olması lazım o serıylede bızım telefonumuz aynı onun rom unu da buldum ve bu 3 romların buldıtlerını tek tek arayarak kesvetım blu lıfe ta var tamamlayıcı 2 cı ek yanı 2 ızın yok 2 ızın de sacmalık kı gneıe e3 te buldum 2 sınıde suankı yazılımımda ekledım ve oldu ama sunu soylıyım 2 ıkı yazılım da dısardan oynanmıs romlardı belkıde orjınalınde onlar yoktu sonucta bn basardım :d
  • dosyanın içinde otgye ait sadece ro.gn.mmi.otg var bunuda değiştirmek yetmez. otg özelliği olmaması telefon değiştirmeme sebep olacak bu gidişle ama ne yaptıysam bu desteği sağlayamadım. bakalım ilerleyen zamanlarda bunu sağlayacak birşey çıkacak mı.
    usbye güç gitmiyor ancak programla flashın ışığını yakanlar var. demekki bir yerlerin fena halde kurcalanması gerekiyor.
  • aoe_ kullanıcısına yanıt
    soyle dusun elektırık alan bır sey neden veremesın ?
    daha basıt ve bunun oldugunu kanıtlayan bısı soyleyıyım usb bılgı aktarımı elektırıkle oluyor deyılmı e ozaman usb yede verır ama bunu kapalı yapmıslar bunun baya kurcalamak grek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.