Şimdi Ara

Otherland Online(Steam Erken Erişim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam de 26 ağustos 2015'de erken erişim sürecinde yerini alan Otherland, 26 Ağustos tarihinde sevenleri ile buluştu. Erken erişim duyurusu ile birlikte 3 farklı paketin duyurusu da yapılmıştı: Starter Edition, 19€ Deluxe Edition, 28€ Collector's Edition. 45€ Otherland Açık Dünya bir MMORPG olması ile birlikte oyuncuları oldukça muazzam PvP alanlarına sürüklüyor oyunu bende yeni indiriyorum

Şuan 4 clas var Warrior Assasin Marksman Energizer

Oyun şuan %75 indirimde collector's edition 18.75 tl bir sürü özellik veriyor

Collectors edition özellikleri ise 12 invertoy slot 15000 bits 2 charecter slot 4000 credit cyborg skin ve mummy skin olmak üzere oyun içi bir sürü olanak sağlıyor fiyatıda şuan gayet uygun hepsi 18.75 tl

http://store.steampowered.com/app/376310/?l=turkish

Gameplay:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Ocak 2016; 15:44:45 >

• Bu oyunu çok gördüm ama nedir diye bakmadım birde geliştirilmesi aşamasında para verilirmi bilemedim ama fiyatı uygun aylık ödemeside yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarin sabah bakarız okuruz güzelse alırız akariz blade and soul da üzdü devilianda üzdü wow sıktı mmo açlığındayiz güzelse iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Steam de 26 ağustos 2015'de erken erişim sürecinde yerini alan Otherland, 26 Ağustos tarihinde sevenleri ile buluştu. Erken erişim duyurusu ile birlikte 3 farklı paketin duyurusu da yapılmıştı: Starter Edition, 19€ Deluxe Edition, 28€ Collector's Edition. 45€ Otherland Açık Dünya bir MMORPG olması ile birlikte oyuncuları oldukça muazzam PvP alanlarına sürüklüyor oyunu bende yeni indiriyorum

Collectors edition özellikleri ise 12 invertoy slot 15000 bits 2 charecter slot 4000 credit cyborg skin ve mummy skin olmak üzere oyun içi bir sürü olanak sağlıyor fiyatıda şuan gayet uygun hepsi 18.75 tl

Gameplay:

Steam'de oyun pek hoş görülmemiş, sence nasil oyun begendiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Steam de 26 ağustos 2015'de erken erişim sürecinde yerini alan Otherland, 26 Ağustos tarihinde sevenleri ile buluştu. Erken erişim duyurusu ile birlikte 3 farklı paketin duyurusu da yapılmıştı: Starter Edition, 19€ Deluxe Edition, 28€ Collector's Edition. 45€ Otherland Açık Dünya bir MMORPG olması ile birlikte oyuncuları oldukça muazzam PvP alanlarına sürüklüyor oyunu bende yeni indiriyorum

Gameplay:

Steam'de oyun pek hoş görülmemiş, sence nasil oyun begendiniz mi ?

Birazdan bitcek indirme

• Oyun trişka zamanınızı boşa harcamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackbull42

Oyun trişka zamanınızı boşa harcamayın

Oynadın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.