Şimdi Ara

Otherworldlyler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otherworldlyleri nerde bulacağım konusunda yardım edebilecek kimse varmı çok aradım bulamadım internette şimdiden tşk

• Ben ilk defa duydum boyle bir seyi.. Nedir ne işe yarar. Biraz bahsedermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGNeS -- 28 Ocak 2007; 15:41:19 >
  • bunlar mobdurlar ve düşük rate serverda oynayıpta elinizin altında bir spoilci varsa sizin köşeyi dönmenizi sağlarlar fakat bunları bende cok aramama rağmen bulamadım en son catacomblarda olduklarına dayir duyumlar aldım ama catacomblara girebilme kademesine erişamedim daha
  • bu yaratıklar dimensional rift tedir..kısaca girişini ve anlamını yazim..
    necropolis/catacombların girişlerinde dimensional gatekeeper adında büyük bir heykel göreceksin..bu heykel gerekli şartları yerine getirdiğinde seni başka bir boyuta teleport ediyor..bahsettiğin yaratıklar bu diğer boyuttalar..
    bu boyuta teleport olmak için öncelikle dimensional gatekeeper dan görev alınıyor..sonrasında catacomb/necropoliste farm yapılıyor..
    görev item olarak dimensional fragment adında mavi özel taşların düştüğünü göreceksin..bunlardan mümkün olduğunca çok toplamaya bak..
    ikinci olarak en az 3 kişilik bir party kurulması gerekir..bu 3 kişiden hepsinin inventorysinde bir rivayete göre lvlleri kadar dimensional fragment,başka bir rivayete göre de 50 şer tane dimensional fragment olması gerekmekte..(oynadığım sunucuda önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceği için deneme fırsatım olmadı sadece bilgi toplamıştım)..3. bir şart yok
    bu diğer boyuttaki yaratıkların gerek spoille gerek drop olarak yüksek oranlarda kulanışlı materialler ve enchant scroollar verdiklerini duymuştum..

• çok sağol bilgilendirdiğin için
  • dimension bolgesi sitelerde drop rate i en yuksek moblardir genellikle ver dimension fragment gerekmektedir gitmek icin bende var ama denemedim gerk de yok zaten onun yerine necropolislerde takil seal stone yap,yada ewc spoille northern pathway de ,yada blazing swamp da reagent pounc h biriktir dusen moonstone shardlari merchantta gusel bi fiata sat bunlar para yollaridir benim bildigim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.