< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oto Aim Olmadan Oynayamıyorum!! Oyun önerisi
-
-
O saydığım oyunlarda da aim asist olması lazım. Sen tam anlamı ile aim birinden öbürüne geçsin istiyorsun anladığım kadarı ile,o tarz oyun sınırlıdır diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aim asist kapalı oynayın hocam. Belki milyonlarca kez öleceksiniz ama alıştıktan sonra zor gelmeyecek. Tamamen kas hafızası ile alakalı. Zora alıştırın kendinizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta 5, rdr2.
Çözümü xim apex tarzı bir şey alıp online oyunlarda kullanmamak... 1100 lira dile kolay ama remapper olarak daha iyisi de yok gibi. Bende aynı şekildeyim. Bayılacaz parayı...
-
Bende sizin gibi yeni yeni alışıyorum. Şuan Sniper Elite 4 oynuyorum. Çok hızlı bir oyun olmadığı için zorlanmıyorum. Bence deneyebilirsiniz. Hem güzel de bir oyun. Alışmanıza yardımcı olacaktır.
-
Konuya çok hakim değilim?Peki klavye mouse bağlanıp oynanabiliniyor mu?Veya klavye mouse ile oynanan çok fps oyun var mı?
-
Öne çıkanCall of duty coldwar, modern warfare, warzone, Paladins. Online oyunda izin veren oyunlar bunlar.
Bu siteden hangi oyunların k&m desteklediğini görebilirsin. Site bana ait değil. https://xboxkbm.herokuapp.com
-
Crysis remastered aim assist gerçekten yok gibi bir şey yani bu aslında oyuncudan daha çok oyunu tasarlayanların kumandayı ne kadar iyi ayarlamalarıyla alakalı mesela.
Crysis 2 yanlışım olmasın yedi sekiz yıl önce konsollara çıktı lakin adamların tasarladığı kumanda ayarları crysis remastered dan çok daha iyi
Max payne 3 kumandayla pc mi konsol mu diye sorsalar kumandayla kesinlikle konsol pc versyonundan daha akıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallaha alıştırmaya çalışayım. Hangi yorumu okusam FPS oyunların gamepad ile alışılınca klavye mouse den daha keyif veridiği yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkrose511
Vallaha alıştırmaya çalışayım. Hangi yorumu okusam FPS oyunların gamepad ile alışılınca klavye mouse den daha keyif veridiği yazıyor.Hocam ben de aynı durumdayım, far cry 5 çok hoşuma gittiydi auto-aimden dolayı, başka böyle oyun yok mu?
-
İndirimdeyken NewDawn alabilirsin. Farcry 5 in devamı sayılır.
Şu sıralar Dying Light oynuyorum 1 şahıs parkur craft survival vs. Güzel oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mafia oyunlarında var. Direkt adamın üstüne getiriyor. Mafia trilogy'i al. 3 oyunu da oyna.
-
Cod serisi klavye mouse izin veriyor ama klavye mouse takınca oyunda ağır lag oluyor, takıla takıla gidiyor. Bir de görüntü atlıyor. Bir oradasın bir buradasın gibi durumlar oluyor. K/m bağladığına pişman ediyor.
-
Bende hiç öyle olmuyor açıkçası, bolca video da çektiğim için söylüyorum. Warzone oynarken 2-3 kez bug yaşadım, Cold Warda çok daha fazla görüntü donmaları vs oldu ama genel profile baktığımda bu hatalar %1in altında..
Bu olayı sadece bir kez yaşadım örneğin
Sylisyum GamingyoutubeThanks for watching it. Keep an eye out for new shorts and more:) Sylisyum reborn.https://www.youtube.com/shorts/DEMJfgXqUaAMonitörümü kırdığımdan beri girmiyorum ama Warzone'da 8-9ms görüntü inputlag + 70ms internet+ km gecikmesiyle de olsa bolca kill alıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 24 Haziran 2022; 11:2:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X