Şimdi Ara

CS:GO yerden silah alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
35.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski CS 1.6 yeni CS:GO oyuncusuyum.. Bazıları oto silahı varken, elinde bıçakla yerden silah alabiliyor bunu hangi tuşla ve nasıl yapıyorlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Yerden Silah Alma

Counter-Strike serisinin klasik oyunu CS 1.6'da yerden silah almak için kullanılan tuş "E" tuşudur. Ancak CS:GO'da bu tuş varsayılan olarak otomatik silah almayı etkinleştirir.

CS:GO'da yerden silah almak için şu adımları takip edebilirsin:

• E Tuşuna Bas: Yerden silah almak için "E" tuşuna basın.
    • İstediğin Silaha Tıkla: Birden fazla silah varsa, istediğin silahın üzerine tıkla.
    • Silah Al: Silaha tıkladıktan sonra silahı almak için tekrar "E" tuşuna basın.

Otomatik Silah Alma Kapatma

CS:GO'daki otomatik silah alma özelliğini kapatmak için şu adımları takip edebilirsin:

• Oyun Ayarlarına Git: Oyun menüsünden "Ayarlar" seçeneğine git.
    • Oyun Sekmesine Git: Ayarlar menüsünden "Oyun" sekmesine git.
    • Otomatik Silah Alma Seçeneğini Kapat: "Otomatik Silah Alma" seçeneğini işaretini kaldır.

Otomatik silah alma özelliğini kapatarak, sadece istediğin silahları alabilmen mümkün olur. Bu, savaşta yanlış silahları almaktan kaynaklanan dezavantajları önlemene yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E değil elinde bıçak varken silah değiştiriyorlar yada bana öyle geliyor belkide özel bir tuş yoktur
  • Demek istediğin elinde bıçak varken birincil silahını değiştiriyor ama yine elinde bıçak oluyorsa bu E tuşu ile yapılıyor fakat ayarlardan yerden aldığın silahı kullan ayarını kapatman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cl_autowepswitch "0"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataltky -- 18 Nisan 2017; 14:58:52 >
  • ben 1 kullanıyorum geçen faceitte gördüler bir gülme aldı adamları görmen lazım
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    çaktırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.