Şimdi Ara

oto anfisi rca sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkafaşlar elimde jameson usa 505 1400w anfi var. Ben buna bir adet bass ve iki adet kolon bağlayacağım 30 amper güç kaynağı ile besleyeceğim. Güç kaynağı elimde olmadığı için düşük amperli 12v bi adaptör ile kısık sesle denedim ve sadece tek taraftan ses alabildim. Teyp imkanım yok. şimdi asıl soruya gelecek olursak auxtan iki tane rca çıkışı alıyorum ve bunları ch3 beyaz ve ch4 kırmızıya bağladığımda subwooferden tek taraflı ses geliyor benim nasıl bir kablo kullanmam gerekiyor hem iki kolonu stereo hem de subwooferi mono olarak kullanabileyim ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun

• Low input ch1 ve ch2 amfinin front speaker tarafını besler.

ch3 ve ch4 rear speaker tarafını besler.

Sub'in crossover ayarını yapmak için resimdeki gibi 2 adet rca çoğaltıcı ile 4 kanalında beslenmesi gerekir.

Front speaker çıkışı stereo olarak kolonlara bağlanır. Rear speaker ise köprü şeklinde yani 1 ve 4 numaralı çıkışa sub bağlanır.

Eğer sadece 2 kanaldan beslenecekse, rear yada front çıkışına stereo kolonlar ve köprü şeklinde sub bağlanır.

Yalnız sub in crossover ayarı kolonlardan ayrı olarak yapılamaz.

oto anfisi rca sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rightintwo -- 29 Ocak 2022; 20:5:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RCA vs Aux
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.