Şimdi Ara

oto cam tamiri yapabilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar araba camında cizikler mevcut onların tamirini yaptırmak istiyorum bu konuda istanbul da bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?..

• Geçen ay 5 6 camcı dolaştım. Hiç biri camın tamir olabileceğine dair birşey söylemediler. Olsa bile uğraşmak istemiyorlar sanırım. Değiştirmek daha kârlı geliyor esnafa.
  • caylak_ogrenci C kullanıcısına yanıt
    çizikler çok derinse çok uğraşınca camın o bölgesinde dalgalanma oluyo buda görüşü olumsuz etkiliyor eğer derin değilse onu silen özel makinalar ve bantlar var bayi uğraşmaz bu tarz işlerle 8 yıllık oto cam imalatcısı olarak tecrübem bu şekilde
  • evet arkadaşlar sizlerin de dediği gibi hiç bir camı uğraşmak istemedi bende şimdilik bıraktım çünkü 2 camda cizik vardı onların da maliyeti 300 e yakın bir şey idi. Sanırım bu şekilde kullanmam gerekecek gibi görünüyor en azından şimdilik
  • kesinlikle tamir ettirme...1 hafta içinde yaptırmadığın sürece iz geçmiyormuş...Camı değiştir ya da öyl kullan.
  • @kinstd dediğiniz gibi yapıyorum çünkü bende birkaç yere sordum ama olmuyormuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak_ogrenci

merhaba arkadaşlar araba camında cizikler mevcut onların tamirini yaptırmak istiyorum bu konuda istanbul da bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?..

merhaba hocam cizik tamiri olmuyor yalnız ufak 10 kuruş genışlıgındekı çatlaklar tamir ediliyor 100%70 civarında kaybolur birde yeni eski çatlak camlar arasında farklı oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto boya ustalarından tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    Oto koltuk temizleme yöntemi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak ettiğim bir konu var, sileceklerden kaynaklanan kılıcal çizikler camcılar düzeltebiliyorlar mı ?
  • çizikler olmuyor arkadaşlar bir türlü en iyisi camı değiştirmek sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.