Şimdi Ara

OTO EKSPER KOCAELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Kocaelinden 2 el araç alıcam servis kayıtlarına vede Tramer kaydına baktım araç temiz fakat son kez kocaelinde bir ekspere aracı göstermek istiyorum şahsen izmirliyim ve kocaelinde işin ehli önerebileceğiniz Dynomoss Tarzı işini iyi yapan bi yer arıyorum... (Araç Ford Mondeo Titanyum 2008) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekürler.....

• 500 TL verin bulunduğunuz yerden alın bence.

istanbulda bu işleri yapanlar var Anadoludaki galeriler için araç bakıyorlar.60 TL +Yol .Ancak kocaelinde bir tanıdık bulursanız servise götürüp baktırırsa daha iyi olur.
  • Yetkili servise görürüp ekspertiz raporunu alın.En fazla 100 lira tutar.Ama sağlam olur ...
  • Arkadaşlar
    Aracı başka bir ilden aldıktan sonra yani noterde üzerime geçirttikten sonra aynı ilde yapmam gerekli başka birşey varmı acaba ?? plaka ve ruhsat işlemleri kendi ilimde yapılabiliyormu? ve bu plaka değişikliği için ne kadar ücret alınıyor yardımcı olursanız sevinirim..
  • Noter islemini orda hallettikten sonra plaka ruhsat vs islemlerinizi kendi sehrinizde halledebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chss

Arkadaşlar
    Aracı başka bir ilden aldıktan sonra yani noterde üzerime geçirttikten sonra aynı ilde yapmam gerekli başka birşey varmı acaba ?? plaka ve ruhsat işlemleri kendi ilimde yapılabiliyormu? ve bu plaka değişikliği için ne kadar ücret alınıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Sadece noter işlemini halletmen yeterli.Diğer işlemleri kendi ilindeki trafik şubesinden halledebiliyorsun.Plaka işlerinide eğer kendin uğraşırsan uygun fiyata halledeblirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yetkili servise görürüp ekspertiz raporunu alın.En fazla 100 lira tutar.Ama sağlam olur ...

nissan sevisi ekspertiz raporuna 340 lira para istedi. 320 ver bide arabayı almadan dön olursa seyreyle cümbüşü. izmit te 100 liraya baktırabileceğimiz bir yer yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Sigorta
    7 yıl önce açıldı
    Bursa orhangazi de expertiz
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araştırdım bosch car service 80 TL ye bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakepit -- 17 Aralık 2011; 13:32:02 >
  • körfez sanayide var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.