Şimdi Ara

OTO ELEKTRİKTEN ANLAYANLAR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Honda civic marka otomobilim var alarm montajını yaptım.Yanlız merkezi kilit bağlantılarını bulamadım.Bana civicin elektrik şeması yada kabloların nereye takılacağını(merkezi kilit rölesinin) nerede olduğunu gösteren şema gönderebilirmi????? şimdiden teşekkür ederim

• bende honda kullanıcısıyım ama malesef bilmiyorum kolay gelsin.
  • Bir arkadaşın söylediğine göre sol kapıya ayrı motor takılıyormuş. Böyle bişey olabilirmi??
  • arkadaşım alarm montajını yapacak kadar bilgin var ama japonların şoför kapısında pompa olmadığını bilmiyorsun hayret
    bu araçların şoför kapıları anahtarın gücüyle, diğer 3 kapı pompayla iner-kalkar. kumanda takılınca anahtar kullanılmadığı için, şoför kapısında kilidi çektirecek şekilde bir merkezi kilit motoru=pompa montajı yapman gerekecektir. bu en ucuz tofaş grubu pompası olabilir. merkezi kilit kumanda kutusu şoför kapısı içinde, cep gibi bi yer içinde duruyor. ama bununla bir işin yok. alarm kablolarında tofaş grubu araçlarda tetiklemeye bağladığın uçları (+) ya bağlayacaksın. tofaşlarda (-)ye bağladığın uçları bu kapıya sonradan taktığın motora bağlayacaksın. tofaşlara montaj yapıldığında 2 merkezi kilit ucu boşta kalır, japonlarda bunlarıda (-)ye bağlayacaksın. bunun için civicin değilde alarmın şemasına ihtiyacın var...

• Merhaba hocam bende onur. Söylediklerini biraz anladım yanlız kafama takılan bir soru var. Benim arabamda orjinal kumandalı merkezi kilit sistemi var. Ayrıca bi tofaş pompası alıp takmama gerek varmı???
    Taksam bi sorun yaratırmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeronr

Merhaba hocam bende onur. Söylediklerini biraz anladım yanlız kafama takılan bir soru var. Benim arabamda orjinal kumandalı merkezi kilit sistemi var. Ayrıca bi tofaş pompası alıp takmama gerek varmı???
    Taksam bi sorun yaratırmı??

orjinal kumanda varsa, şoför kapısınında da pompa vardır. yapacağın iş merkezi kilit tetikleme uçlarını bulmak. şoför kapısından gelen kabloları bi kontrol kalemiyle ölç. kilitleri kapattığında hangisi elektrik veriyorsa buraya kilitleme tetiğini, açtığında elektrik veren kabloya da açma tetik ucunu gir. olmadı iyi bi alarmcıya git, en çok 20 liranı alırlar...
  • Teşşekkür edrim dostum bugun biraz uğraşıcam olmassa bakıcaz artık bir yer. Bilgilerin için saol!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.