< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 107994933280618409317 -- 14 Nisan 2021; 16:58:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(Oto galeri ile takas meselesi ) Kim haklı ? Mercedes A200 ile Bmw 320 takas işi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam vallaha takmiyorum sadece oto galericiden araba alinmaz diyorum yanitiniz ocin tesekkur ederim :)
Up
Senin araba 310 ediyorsa benimki 500 eder moruk. Adam gayet iyi demis kusura bakma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galericilere laf etmişsiniz de sizin de onlardan kalan yanınız yok 310 nedir :)
-
Hocam yani fiyatini cok bilmiyorum; fakat sari siteden bakinca en azindan sitedeki ilanlara gore ucuk kacik degil. Tabii ki sitedeki fiyatlar sisme mi degil mi orasi ayri. Ama galerici arkadas bence gayet normal yazmis. Fiyati sacma gelmis, uzatmamak izin :) koymus gibi. Sizin ustune bir sey demeniz gereksiz olmus.
-
F30 ile A200 takas etmek nedir? Attan inip eşeğe binmeyin. Bence bu bir işaret.
-
Öncelikle sizin araç 310 eder mi bilmiyorum ama hiçbir şekilde galerici ile takas mantıklı olmuyor, sizin aracınızı istediğiniz fiyata alsa bile diğer araçtan kitliyorlar. En mantıklısı aracınızı satıp öyle başka bir araç almak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 320 d makyajlı siyah tekno paket 190 bg 180binde 17 bin trameri var 300 e isteyene veririm,bakıyorum adam 2013-2014 için yazmış 240-270 binde 3 aydır satamadım ama kusura bakma galerici arkadaş haklı biraz ilan no var ise takip edelim ilanınızı bakalım satabilecekmisiniz
-
Esekten inip ata binmek olacakdı yanliş yazdiniz sanirim😪
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin üslup yanlış
-
şükret adam sana pardon da hayırdır dememiş
bir galericiyi haklı bulmak da nasipte varmış adam haklı
-
Konuyla ilgili çok güzel atasözleri var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emir.kskşükret adam sana pardon da hayırdır dememiş
bir galericiyi haklı bulmak da nasipte varmış adam haklı
Katılıyorum +1
Adminler göreve İP'den gerçek üyeliğini ortaya çıkaralım
Rezil olmamak için yan üyeliklerle konu açanları ifşa edelim :)
-
Siz öyle düşünüyorsanız bir şey diyemem, tartışmam yanlış olur.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Senin araba 310 ediyorsa benimki 500 eder moruk. Adam gayet iyi demis kusura bakma.
|
Hocam yani fiyatini cok bilmiyorum; fakat sari siteden bakinca en azindan sitedeki ilanlara gore ucuk kacik degil. Tabii ki sitedeki fiyatlar sisme mi degil mi orasi ayri. Ama galerici arkadas bence gayet normal yazmis. Fiyati sacma gelmis, uzatmamak izin :) koymus gibi. Sizin ustune bir sey demeniz gereksiz olmus. |
Esekten inip ata binmek olacakdı yanliş yazdiniz sanirim😪 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X