Şimdi Ara

OTO HOPARLÖR YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce jbl cs762 16cm hoparlör taktırdım arabaya aracım ford mondeo mk2 ancak hiç bitmeyen bir sorun döngüsüne girdim ilk olarak sol arka hoparlörün sesi gitti şasi dediler kapıyı söküp bidaha bağladılar sorun düzeldi sonra sağ arka sonra sağ ön ve en son bugün sağ arka(daha önce tekrar sökülüp yapılan) ve sürücü kapısının sesi gidip gelmeye başladı

ojrjinal fordu teybini kullanıyorum kaset aux ile müzik dinliyordum sorun sizce kaset auxun kablosundan mı ? yok teybin eskiliğinden mi ? (RADYOYA GEÇİNCE DE SORUN YAPIYOR SONRA DÜZELİYOR SONRA TEKRAR BAŞLIYOR 10-15 DK SONRA YİNE DÜZELİYOR)

yoksa yine kötü bi bağlantı sorunumu?

(bu arada ön iki hoparlör bass vurdukça kapının biryerine deyip cızırdıyordu sağolsun bi arkadaş çözdü sorunu ama yaptırdığım yer sağolsun tamir etcem diye öyle bir kapıyı oturttu ki yine cızırdamaya başladı )

ARTIK KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM SİZCE TEYBİ DEĞİŞTİRİP (PİONERRİN BLUETOTHLU) GİBİ SAĞLAM Bİ TEYP ALSAM BU SESİN GİDİP GELME SORUNU KÖKTEN DÜZELİR Mİ YOKSA HER SES GİDİP GELMEYE BAŞLADIĞINDA KAPILARI TEKRAR TEKRAR SÖKÜP YALAMA YAPANA KADAR YENİDEN Mİ BAĞLAMAM LAZIM LÜTFEN SORUNUMA YARDIMCI OLUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtgnr -- 7 Mayıs 2019; 22:44:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.