Şimdi Ara

OTO KUAFÖRDE KAMPANYA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[size=4]DETAYLI İÇ TEMİZLİK + DETAYLI JANT TEMİZLİĞİ + DETAYLI MOTOR TEMİZLİĞİ

[size=7]90 TL

Yaptırmak İsteyenler Bana Ulaşabilirler. 10 senenin verdiği tecrübe ile profesyonel olarak yapmaktayız. Tüm sorumluluk bana aittir.

Yerimiz İstanbul Avcılarda dır.

Paket Açıklaması: Koltuk Temizliği, Tavan Döşemesi, Taban Halısı, Konsol, Kapı Döşemeleri, Bagaj, Motor, Kapı Araları, Paspasların ilaçlı yıkanması, Stepne Temizliği,Özel İlaçlı Jant Yıkama, + Dış Yıkama

Sabah 9 da bırakılan araç akşam 7 de tertemiz bir şekilde teslim edilir.

Pasta Cila ve Boya Koruma işlemleri için fiyat alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tldn -- 2 Nisan 2014; 19:21:42 >

• yeriniz uzak yoska uğramak isterdim kolay gelsin hayırlı işler
  • sametsamett kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolun herzaman bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tldn

Eyvallah saolun herzaman bekleriz.
    Sıcak fırsatlar bölümüne de açabilirsiniz hocam konunuzu.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Sıcak fırsatlar bölümüne de açabilirsiniz hocam konunuzu.Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Dış için bir kampanyanız var mı? Şöyle güzel güzel bir kille temizlik, ince pastayla hafif boyayı gençleştirme artı cila artı koruma gibi bir paket ne fiyata olur?

Bir de yeriniz neresi? Sadece içe değil, dışa da kampanya yapın ki ona göre biz de ilgilenelim :)
  • Kullandiginiz ürünlerin markasi nedir?
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Aracın rengi neydi hocam ?
  • Megiuars, Voulis, Atas
  • Yeriniz tam olarak nerde. Birde ben cam filmi yaptıracağım siz yapıyor musunuz ? Yapmiyorsaniz tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?
  • mutluakbulut kullanıcısına yanıt
    Cam filmi yapmıyoruz ama florya paktan mutlu sanayide iyi yapanlar var yer gümüşpala mahallesinde
  • quote:

[size=7]ARACINIZ YAZA TEMİZ GİRSİN !

[size=4]DETAYLI İÇ TEMİZLİK + DETAYLI JANT TEMİZLİĞİ + DETAYLI MOTOR TEMİZLİĞİ

[size=7]90 TL

Yaptırmak İsteyenler Bana Ulaşabilirler. 10 senenin verdiği tecrübe ile profesyonel olarak yapmaktayız. Tüm sorumluluk bana aittir.

Yerimiz İstanbul Avcılarda dır.

Paket Açıklaması: Tavan Döşemesi, Taban Halısı, Konsol, Kapı Döşemeleri, Bagaj, Motor, Kapı Araları, Paspasların ilaçlı yıkanması, Stepne Temizliği, Özel İlaçlı Jant Yıkama, + Dış Yıkama

Sabah 9 da bırakılan araç akşam 7 de tertemiz bir şekilde teslim edilir.

Pasta Cila ve Boya Koruma işlemleri için fiyat alınız.

detaylı iç temizliğe koltuk temizliği de girer eğer koltuklar bu fiyata dahil değilse kampanya sayılmaz.

• efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    Dahil hocam yanlış olmuş pardon :)
  • quote:

Dahil hocam yanlış olmuş pardon :)
    Kampanya için tarih aralığı var mı? 2 hafta sonra istanbul'da olacağım çünkü. Bu arada fiyat güzel. Hayırlı işler.
  • Fiyat süper hocam.Annemin 2003 yaris aracını getirmeyi düşünüyorum müsait bi zamanda.

Bana pm den bu uygulamanın üzerine pasta cila dhil toplam fiyat söyler misiniz ? bekliyorum.

Not : 15 sene avcılarda oturdum şuan bahcesehirdeyim.Navigasyon bile benden dha iyi bilemez oraları adres ve tel de verirsrniz gelirim.

Ek olarak : Hangi marka ürün kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 2 Nisan 2014; 19:27:10 >
  • Tollerance kullanıcısına yanıt
    DH ailesine süre yok :D
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam :)
  • quote:

DH ailesine süre yok :D
    Eyvallah. 2 hafta sonra geleceğim inşAllah. Bu arada motor temizliğiyle ilgili bir sorum var. Motoru temizlediğiniz su veya kimyasal artık herneyse, motor içindeki elektronikle ilgili sorun çıkartır mı? Daha önce böyle birşey yaşadınız mı? Daha önce hiç motor temizliği yaptırmadım ondan soruyorum. Bir de tavan temizliğinde tavan döşemesinin sarkması gibi bir durum olmaz değil mi? Araç fiorino. Fiyat değişmez umarım. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam beyinleri sarıyoruz öyle yıkıyoruz daha önce böyle bişey yaşamadık 1.3 multijet nerdeyse her gün yıkıyoruz :D tavanıda kontrol edip öyle başlıyoruz :)
    Fiat grubu bu konuda en sorunsuz model diyebilirim :)
  • quote:

Hocam beyinleri sarıyoruz öyle yıkıyoruz daha önce böyle bişey yaşamadık 1.3 multijet nerdeyse her gün yıkıyoruz :D tavanıda kontrol edip öyle başlıyoruz :)
    yakınlarda bulsam bi tane bende gidicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.