Şimdi Ara

Oto Parka Çekilen Araç Sorgulama (lazım olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabanızın nerede olduğunu öğrenmenin en kolay yolu

Bir yere kadar gittiniz, geldiniz ki arabanız yerinde yok. Acaba polis mi çekti yoksa çalındı mı?

Öğrenmek için onca telefon açmaya, o otoparkta mı bu otoparkta mı diye aranmaya gerek yok. Çekilen aracın yerini öğrenmek artık çok kolay. Emniyet Genel Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle trafikten men edilerek otoparka teslim edilen araçlara ilişkin bilgileri yüklediği 'Trafik Denetleme-Otopark' isimli programı vatandaşın kullanımına açtı.

11 Haziran 2012 tarihinde Emniyet'in kullanmaya başladığı program, 7 Ocak itibariyle de vatandaşın bilgisine sunuldu. Böylece otoparka çekilen araçlar ilgilileri tarafından sorgulanabilecek.http://www.egm.gov.tr/otopark_sorgu.aspx adresinden ulaşılabilen sisteme girebilmek için önce sorgulama yapacak kişinin adı soyadı, TC kimlik numarası, doğum yılı bilgileri girilecek. MERNİS üzerinden bu bilgiler kontrol edilip doğrulandıktan sonra, araç plakası yazılarak sistem tarafından sorgulaması yapılacak.

KİM NİYE ÇEKTİ, HANGİ OTOPARKTA?

Sorgu sonucunda kişi; aracı otoparka hangi birimin teslim ettiğini; otoparkın adını, çekme nedenini, otoparkın açık adresini ve telefon numarasını öğrenebilecek.

http://www.egm.gov.tr/otopark_sorgu.aspx

• güzel bilgi , üst konu olmalı
  • Faydalı konu,teşekkürler.
  • Keşke bu başlığı geçen haftsonu görseydim.

Bilgi olarak vereyim, Kağıthane ilçe sınırlarında çekilen araçlar genelde Mavi SU otoparkına çekiliyor.
  • Bilgi icin teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sms ile otopark sorgulama'da mümkün. İnternetten bakmanıza gerek kalmayabilir.
  • kagithanede oturduğum için mavi su otoparkını arastirayim dedim. tum otoparkların listesi çıktı..

buyrun..

www.trafikvakfi.org.tr/default.asp?x=51

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone uygulaması var bunun.
    Uygulamanın adı İstanbul polis. Ben indirmiştim güzel yararlı gibi. Zaten ücretsiz herkese tavsiye ederim.

Edit: ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playumb -- 22 Şubat 2013; 12:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.