Şimdi Ara

oto pasta polish makinaları ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bselamlar arkadaşlar sitede garajımız var dün bi uygulama yaptım, aracıma teflon polish uyguladım bilindik polish makinaları olmuyo dalga dalga bırakıyor....

ellerimle ovdum tekrar geberdim..

ancak bu bilindik sonax larda falan taşlama makinasına keçe bağlayıp yapıyorlar.

pasta polish canavar makinaları ayrı onları biliyorum ancak bildiğimiz minik el canavarlarıda öyle olmazmı o şekilde kullanılmazmı ?

örnek olarak 35 tl ye hepsiburada da var bu cihaz bununla pasta polish ucu alsak keçe alsak olurmu

buda sonax gibi firmaların kullandığı polish makinaları en düşüğü 200 civarından başlıyo

• bilen yokmu
  • bilen yada kullanan yokmu
  • taşlama aleti sakın kullanma arabanın boyası atar. sonaxta kullanılan aletlerin debisi daha düşük ayrıca bilmiyorsan bence başka bir yüzey üzerinde dene yada sonaxın hızlı cilası var sprey olarak onu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 8 Mart 2010; 13:38:13 >
  • biliyorum bilmeyecek birşey yok....

ayrıca bu cihazların ucuna kuzu derisinden keçe takılıyor nasıl boya kalkacak anlayamadım seni

ben iki cihazın arasındaki farkı ve kuzu derisi keçe küçük canavara uyarmı onu sormak istedim
  • ayrıca bu debi dediğin nedir dostum
  • arkadaşlar konuyu konu dışına açtım orada negüzel cevap yazan oluyordu sağolsun admin çok biliyo ya buraya taşıdı burdada çok yardım aldım süper ...

admin helal sana büyük iş becerdin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım taşlama alet çok yüksek devirde döndüğü için boyayı yakabilirsin.O sebeple ya çok ucuz cihazları kullanıcaksın ki ben kullandım bir işe yaramıyor yada gidip para verip alacaksın.
  • Arkadaşım; cila işinde kullanılan bu cihazlar, senin sözünü ettiğin canavarlara göre daha az devirle dönüyor. Esprisi bu.
  • Katılıyorum, hatta 3 yada 4 farklı devirde calısıyor sonaxtakiler. Nerden mi biliyorum yakın zamanda yaptırdım,izledim yapılırken. Yüksek devirdekiler boyanı yakabilir, çünkü çok ısınıyorlar.
  • makita 9227 cb ve ya pv 7000 c özellikle tavsiye ederim kalitaden şaşmam
  • Ya hocam ben bu tarz işlerden çekiniyorum açıkcası anlamıyorsan veya ilk kez yapıcaksan yapma derim..

Konunun taşınmasına gelince baştan sona kadar katılıyorum...
  • pasta poliş işinde korkulacak hic bir şey yok cok basit

aynı yerde fazla kalmayın ve makineyi sürekli gezdirin ve yine yüksek devirde kullanmayın .bu kadar basit zor bir yönü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Socíéťă

biliyorum bilmeyecek birşey yok....

ayrıca bu cihazların ucuna kuzu derisinden keçe takılıyor nasıl boya kalkacak anlayamadım seni

ben iki cihazın arasındaki farkı ve kuzu derisi keçe küçük canavara uyarmı onu sormak istedim

valla ben oto yıkama + sonax yetkili bayide 7 ay kadar süre çalıştım 'biliyorum ben bu işi' deyip arabanın boyasını kaldıranı çok gördüm. O taşlama aletinin ucuna bırak kuzu derisinden keçeyi, kuzu tak yinede %90 ihtimal boyasını kaldırırsın çünkü ; taşlama aleti sabit hareket ile yüksek devirde döner cila için kullanılan alet ise eliptik bir şekilde düşük devirde döner ayrıyetten cila için kullanılan aletin taşlama aletinden birçok farkı var.

istersen dene taşlama aleti ile mal senin sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.