Şimdi Ara

Oto piyasa değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi canım arkadaşlar.demek istediğim yüksek rakkamlara almayın.ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum.
    ikinci olarak pert konusuna geldiğim zaman ise şöyledir.Arabanın piyasa değeri mesela 20dir.ben onu 10 a alırım 3 e toplarım 18 e de hemen satarım böyle mal edersem bunda kazanırım.alay edilcek bi husus yok.

• Tamam iyi hoş konuşuyorsun ama icraat yok.

Boş küpe osuruyon Topla 1-2tane de görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Tamam iyi hoş konuşuyorsun ama icraat yok.

Boş küpe osuruyon Topla 1-2tane de görelim.
    ilk defa araba alacak, ancak buna fazla bütçe ayıramayan ve kaybedeceği para ile arabanın satış fiyatı arasındaki oran fazla büyük olmayan insanlar dışında pertten toplanmış araba almanın bir anlamı yok.

örneklendirmem gerekirse, yurtta kalan ve yazları çalışarak biriktirdiği 3 milyarı ile 4 tekerlekli, vitesli, yürüyen bir araç almak için yanıp tutuşan, saatlerini ilan sitelerinde harcayan ve hergördüğü araç hakkında az çok bilgisi olan bir üniversite öğrencisi için pertten toplanmış ve fena durumda olmayan bir aracı almak mantıklı hatta anlamlı olabilir, ancak bahsettiğiniz gibi maserati 3200gt tarzı çok üst düzey bir aracı toplayıp binmek denyoluğun önde gidenliğini yapmaktır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayake

ilk defa araba alacak, ancak buna fazla bütçe ayıramayan ve kaybedeceği para ile arabanın satış fiyatı arasındaki oran fazla büyük olmayan insanlar dışında pertten toplanmış araba almanın bir anlamı yok.

örneklendirmem gerekirse, yurtta kalan ve yazları çalışarak biriktirdiği 3 milyarı ile 4 tekerlekli, vitesli, yürüyen bir araç almak için yanıp tutuşan, saatlerini ilan sitelerinde harcayan ve hergördüğü araç hakkında az çok bilgisi olan bir üniversite öğrencisi için pertten toplanmış ve fena durumda olmayan bir aracı almak mantıklı hatta anlamlı olabilir, ancak bahsettiğiniz gibi maserati 3200gt tarzı çok üst düzey bir aracı toplayıp binmek denyoluğun önde gidenliğini yapmaktır bence.

Alıntıları Göster
    forumda ne kadar çok pertci var.bu arkadaşlar birbirinden bağımsız mı yoksa aynı bünyede olan ama farklı nickleri olan bir tek kişi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

forumda ne kadar çok pertci var.bu arkadaşlar birbirinden bağımsız mı yoksa aynı bünyede olan ama farklı nickleri olan bir tek kişi mi ?

Alıntıları Göster
    tesadüf budur ki m8 in banlandığı gece başka bir otodoktoru ortaya çıktı. Süpermenin hikayesi gibi valla.

piyasa değeri 20 olan sağlam bi aracın pertten dönme haline kimse göz göre göre 2 aşağı diye talipli olmaz. Herkes bu işlerden anlayan birileriyle araç alıyor. Hadi aracın ağır hasarlı olduğunu gizledin ve arabayı piyasa değerine yakın bir fiyata sattın. Hiç mi vicdanın sızlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

forumda ne kadar çok pertci var.

hepsi bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

forumda ne kadar çok pertci var.

hepsi bir

Alıntıları Göster
    aktemur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 30 Haziran 2007; 16:58:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

aktemur

Alıntıları Göster
    şimdi misal 2004 vectra 1.6 yı örnek verem.piyasası 18dir.16 e darbeli toplanmışını sattığın zaman kaparlar.zaten orjinali 18 veren hemen satıyor.
    yada dizel golf 2004 golf eski kasa dizel bu gün kü ilandaki.araba önden darbeli yapılmış.normal ederi 19-20dir.darbelisi 18-17 ye rahat satar bunun gibi.
    merak etmeyin çok rahat satar.çünkü diğer kullanıcılar uçuk rakkamlar çektiği için millet ucuz araba bulamıyor.
    yada 2006 jetta nin piyasası 23tür 20 ye darbeli yapılmışı çok satar.kesinlikle elde kalmaz.yeterki masrafsız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otodoktoru

şimdi misal 2004 vectra 1.6 yı örnek verem.piyasası 18dir.16 e darbeli toplanmışını sattığın zaman kaparlar.zaten orjinali 18 veren hemen satıyor.
    yada dizel golf 2004 golf eski kasa dizel bu gün kü ilandaki.araba önden darbeli yapılmış.normal ederi 19-20dir.darbelisi 18-17 ye rahat satar bunun gibi.
    merak etmeyin çok rahat satar.çünkü diğer kullanıcılar uçuk rakkamlar çektiği için millet ucuz araba bulamıyor.
    yada 2006 jetta nin piyasası 23tür 20 ye darbeli yapılmışı çok satar.kesinlikle elde kalmaz.yeterki masrafsız olsun.

Alıntıları Göster
    maseratti olsun...genelde galeriler uçuk rakkamlar çekerler 2000masrettiye 3200gt ye.40.000eu lar çekerler.halbuki gerçek ederi 30.000eudur.darbeli yapılmışı da 27000eu lara rahat satar.bunları toplayıp satmakta asıl para var.şahin tofaş 2-3000ytl araba toplmaya çalışmayın.çünkü 3000ytl lik 1993 broadway in hasarlısı da 3000ytl lere bitiyor bu yüzden almak ekonomik olmuyo.

• quote:

Alıntıları Göster
    allah aşkına bi silkelen arkadaşım

• quote:

maseratti olsun...genelde galeriler uçuk rakkamlar çekerler 2000masrettiye 3200gt ye.40.000eu lar çekerler.halbuki gerçek ederi 30.000eudur.darbeli yapılmışı da 27000eu lara rahat satar.bunları toplayıp satmakta asıl para var.şahin tofaş 2-3000ytl araba toplmaya çalışmayın.çünkü 3000ytl lik 1993 broadway in hasarlısı da 3000ytl lere bitiyor bu yüzden almak ekonomik olmuyo.

Alıntıları Göster
    tek sorun babam.babamı ikna edemiyorum ne olur benim için dua edin.bu işi inan çok yapmak istiyorum.

• quote:

tek sorun babam.babamı ikna edemiyorum ne olur benim için dua edin.bu işi inan çok yapmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

Allah yardımcın olsun

Alıntıları Göster
    sağol kardeşim.
  • quote:

sağol kardeşim.

Alıntıları Göster
    ahoahoahoahoa fake e bak
  • baban akıllı adammış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavii2000

baban akıllı adammış
    geçen gün m8 adıyla benzer konusu bu arkadaşın kitlenmişti.
    en ufak bir hakaret yada polemik yaratacak cevaplar
    vermediği halde bu kişinin topiğinin kilitlenmesini dogru bulmuyorum.

ikinci olarak bu arkadaş her zaman aynı şeyleri yazıp aynı şeyleri
    söylüyor ve hepimizde bir şekilde gerek ciddiye alarak gerekse
    geyik yaparak yanıt veriyoruz.

başka bir ihtimalde bu arkadaş hepimizi tii ye alıp kafa buluyor
    sonuç olarak foruma renk veriyor.konusunun kural dışına çıkmadığı
    sürece kilitlenmesine karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardozonta

geçen gün m8 adıyla benzer konusu bu arkadaşın kitlenmişti.
    en ufak bir hakaret yada polemik yaratacak cevaplar
    vermediği halde bu kişinin topiğinin kilitlenmesini dogru bulmuyorum.

ikinci olarak bu arkadaş her zaman aynı şeyleri yazıp aynı şeyleri
    söylüyor ve hepimizde bir şekilde gerek ciddiye alarak gerekse
    geyik yaparak yanıt veriyoruz.

başka bir ihtimalde bu arkadaş hepimizi tii ye alıp kafa buluyor
    sonuç olarak foruma renk veriyor.konusunun kural dışına çıkmadığı
    sürece kilitlenmesine karşıyım.

Alıntıları Göster
    kesinlikle kimseyle kafa bulduğum yok.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Otodoktoru

2004 dizel gof darbesizi 20 milyar demişsin sen bana bul bitane darbesiz 2004 dizel sana 21 milyar pertçilikle ugraşma boşuna sana havadan 1 milyar para cvp bekliom

• quote:

Orijinalden alıntı: labrance

quote:

2004 dizel gof darbesizi 20 milyar demişsin sen bana bul bitane darbesiz 2004 dizel sana 21 milyar pertçilikle ugraşma boşuna sana havadan 1 milyar para cvp bekliom

Alıntıları Göster
    2004 golf dizel eski kasa 17000e darbeli yapılmışını buldum.normal piyasası 19-20dir.ama genelde uçuk rakkamlar çekerler.istersen 17000 e o arabayı kaçırma.link verebilirim istersen

• quote:

2004 golf dizel eski kasa 17000e darbeli yapılmışını buldum.normal piyasası 19-20dir.ama genelde uçuk rakkamlar çekerler.istersen 17000 e o arabayı kaçırma.link verebilirim istersen

Alıntıları Göster
    2004 golf eski kasa dizel 25-30 ytl arasındadır
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.