4 Kanallı Goldmaster Anf-941 Amfi için Optimal Ayarlar
Goldmaster Anf-941, yüksek performanslı 4 kanallı bir amfidir ve çeşitli araç ses sistemlerinde kullanılabilir. Optimal ses kalitesi ve performans için uygun şekilde ayarlanması gerekir. İşte Goldmaster Anf-941'in etkili bir şekilde ayarlanması için adım adım bir kılavuz:
Adım 1: Hoparlör Empedansını Ayarla
Hoparlörlerinize uygun empedansa ayarlayın. Anf-941, 2 ohm'dan 8 ohm'a kadar çeşitli empedans aralıklarını destekler.
Adım 2: Kazanç Seviyelerini Ayarla
Her kanalın kazanç seviyesini, hoparlörlerin maksimum çıkışını aşmayacak şekilde ayarla. Bunu yapmak için amplifikatörün kanal başına kazanç kontrollerini kullan.
Adım 3: Düşük Geçir Filtrelerini Ayarla
Subwoofer'ları kullanıyorsanız, hoparlörlerin boyutlarına ve özelliklerine uygun düşük geçir filtrelerini ayarlayın. Bu, subwoofer'ların daha düşük frekansları verimli bir şekilde üretmelerini sağlar.
Adım 4: Yüksek Geçir Filtrelerini Ayarla
Tam aralıklı hoparlörler kullanıyorsanız, hoparlörlerin optimum performans göstermesi için yüksek geçir filtrelerini ayarlayın. Bu, hoparlörlerin daha yüksek frekansları net bir şekilde üretmesini sağlar.
Adım 5: Crossover Frekanslarını Ayarla
Çok yönlü bir ses sistemi kullanıyorsanız, hoparlörler arasında pürüzsüz bir geçiş sağlamak için crossover frekanslarını ayarlayın.
Goldmaster Anf-941'in Özellikleri:
- 4x350 Watt RMS çıkış gücü
- Geniş frekans aralığı (10Hz - 50kHz)
- Hassas kazanc kontrolü
- Ayarlanabilir düşük ve yüksek geçir filtreleri
Goldmaster Anf-941'in Kaç RMS Olduğu:
Goldmaster Anf-941, 4 kanalda 350 Watt RMS çıkış gücüne sahiptir.