Şimdi Ara

Oto Tamirci Bulma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Uzun zaman sonra ilkkez post paylaşıyorum hatam olursa kusura bakmayın. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bu araç ustası bulma konusunda sizde benim gibi muzdaripmisiniz? İşim gereği geziyorum. Her gittiğim ilde ilçede araçla ilgili bi sorunla karşılaşsam usta aramaya başlıyorum. Buna bi çözüm ürettim kendimce bi web sitesi hazırlasak içinde ustalar olsa konumumuza en yakın ustayı bize gösterse, ustaların yorumları dükkan resimleri vs olsa fenamı olur? Sizce nasıl bi fikir

• öyle bir site zaten var armut.com sitesinde sadece araçlar için değil evde yaptıracağın her türlü tamirat için de usta bulabilirsin.

usta bulmak kolay da işin erbabını nasıl bulacaksın, hiç bir usta benim yoğurdum ekşi demez ki

• google maps?

• Anlatamadım aklımdakı sıstemı sanırım tam google maps bı nebze olabilir evet ama daha detaylı mesela bende fluence var. Ornek verıyorum kayserıden ahmet usta reno grubunda ıyı sısteme ekledım dıyelım.bır dıger kullanıcı konumuna gore renault ustası aradıgında benım degerlendırmemı gorecek. Kendısıde gıdıp hızmet aldıgında yorum degerlendırme yapabılecek. Ustaya yaptırmıycaz bunu son kullanıcı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konuda en iyisi facebook araç grupları. Ben oradan buluyorum hep. Ankaradaki ustamı da öyle yaptım, muğlada araç arıza yaptığında da oradan buldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • secohattin S kullanıcısına yanıt

geçen sene alış veriş için marketin önüne yanaşırken fren pedalı dibine kadar indi, çıkıp baktım fren hortumundan hidrolik sızıyor, facebookdan chevrolet-opel grubuna yazdım anında en yakın evvelce denenmiş opel ustasının telefonu paylaşıldı, ustayı aradım adres verdim çekici gönderdi toplam 2 saatte hortumlar yenilendi, her aracın fan klüpleri bu konuda acayip yardımcı oluyorlar...

• Web sitesini kim hazırlayacak?

Domain ve site tasarım masraflarını kim ödeyecek, siteyi kim takip edecek/güncelleyecek?

Referans verilen ustaların gelirinin artmasından komisyon alma işin içinde var mı?

Fake yorumlarla yapılan sahtekarlıkların önüne nasıl geçilecek?

Oradaki yorumlara güvenerek gidilen bir usta!nın yaptığı işten görülen zararın sorumlusu kim olacak?

Sorular sorular....

Bu işlerde genelde referansla bir usta seçilir ve gidilir beğenilirse devam edilir.Sürekli farklı yerlerde bulunanlar da nasıl bir ustaya denk geleceği artık şansa kalmış...

Düşüncen güzel ama yürümez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gir Facebook guplarina usta sor. Yoksa sanayide iki tür atsan herkes ustayım diye dükkan açmış durumda. Vatandaşta en kotu kasap tan ustaliga terfi etmiş adamı bile usta sanıyor öyle tipler su usta bu ustaya git diyebiliyor. O nedenle Facebook gruplarında çoğunlukla gidenler olunca referansı daha sağlam ustalar bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.