Şimdi Ara

Oto Teybi USB okumuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
53.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar arabamda ROADSTAR RDM100 model teyp var. usb belleği taktığımda ekranda usb yazısı geliyor sonra sd yazısı geliyor sonra radyoya geçiyor. Forumlardan biraz araştırmıştım belleğin dosyalama biçiminden kaynaklandığı yazıyordu. NTFS , FAT32 ve exFAT biçimlerinde format attım fakat yine olmadı. Çözümüne yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranceturkey -- 3 Aralık 2013; 22:35:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oto Teybinde USB Okumama Sorunu

Oto teybinizin USB cihazlarını okumaması can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunla karşılaştığında uygulayabileceğin birkaç adım vardır:

• Kabloyu Kontrol Edin: USB kablonuzun çalıştığından ve hasar görmediğinden emin olun. Farklı bir USB kablosu kullanmayı dene.

• USB Cihazını Kontrol Edin: Flash bellek veya USB sürücünüzün çalışıp çalışmadığını başka bir cihazda deneyin. Arızalı bir USB cihazı, teybin cihazı tanımasını engelleyebilir.

• USB Girişini Temizleyin: Teybin USB girişine toz veya kalıntı girmiş olabilir. Girişi temiz bir bez veya pamuklu çubukla nazikçe temizleyin.

• Teybi Yeniden Başlatın: Bazen teybi kapatıp tekrar açmak sorunu çözebilir. Teybin güç düğmesine birkaç saniye boyunca basarak yeniden başlat.

• Yazılımı Güncelleyin: Teybin yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin ol. Yazılım güncellemeleri bazen bu tür sorunları giderir.

• Sigortayı Kontrol Edin: Bazı teyplerde USB girişi için özel bir sigorta bulunur. Sigortanın atmış olup olmadığını kontrol et ve gerekirse değiştir.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, şunları yapman önerilir:

• Profesyonel Yardım Alın: Yetkili bir tamirciye başvurarak teybin donanımında bir sorun olup olmadığını kontrol ettirebilirsin.

• Teybi Değiştirin: Eski veya arızalı bir teyp soruna neden olabilir. Yeni bir teyp taktırmayı düşün.

Önemli Hatırlatmalar:

• Sorunu gidermeye çalışırken teybe zarar vermemeye dikkat et.
    • Elektroniği açmaya veya onarmaya çalışmadan önce her zaman üreticinin talimatlarını takip et.
    • İşlemler sırasında statik elektriğin birikmesini önlemek için topraklanmış olduğundan emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Farklı bir usb bellek ile denemek faydalı olabilir.
  • fat 32 yap
    mode tuşuna basıp usb ye getir
    okur.
    okumuyorsa
    flash bozuk yada teyp
  • USB belleği FAT32 olarak biçimlendirdim sorun çözüldü. Daha önce de yapmıştım bunu fakat demekki iyi yapmamışım Teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranceturkey -- 4 Aralık 2013; 13:22:50 >
  • Arkadaşlar teyp usb flash bellek okumuyor diyen varsa ÇÖZÜM burda videoda anlattım bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=7nNmjaJapKY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Oto Teybi Hafıza Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    teyp çalışmıyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.