Şimdi Ara

Oto teyp adaptör ile çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teybin üstünde kırmızı kablonun + uç siyah kablonun ground heralde - uç olduğunu söylüyor. 4 tane daha kablo var bunlarda sağ ve sol hoparlör bağlantıları. Başka hiç kablo yok. Yapmam gereken adaptörün iki ucunu kırmızı ve siyah kablolara bağlamak mı? Adaptörün artı eksi uçları var mı varsa nasıl belirlerim bunu? Teyp çok eski bi model o yüzden şuanki teyplerden farklı olabilir.
     Oto teyp adaptör ile çalıştırma Oto teyp adaptör ile çalıştırma

Teyp üzerindeki bağlantı şeması ve adaptörün üstündeki yazıları ekledim resim olarak. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralnigde -- 10 Eylül 2015; 21:31:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kralnigde K kullanıcısına yanıt
    Yeşil; sol hoparlör +.. Mavi; sol hoparlör --..
    Gri; sağ hoparlör +.. Beyaz; sağ hoparlör --..
    Kırmızı; ++12v.. Siyah; eksi-şase..
    O adaptor olmaz.. Gücü çok düşük,, teybin lambasina anca yeter-yetmez.. En az 5A olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Yeşil; sol hoparlör +.. Mavi; sol hoparlör --..
    Gri; sağ hoparlör +.. Beyaz; sağ hoparlör --..
    Kırmızı; ++12v.. Siyah; eksi-şase..
    O adaptor olmaz.. Gücü çok düşük,, teybin lambasina anca yeter-yetmez.. En az 5A olmalı

Evet teybi çalıştırdım ama henüz hoparlörüm olmadığı için ses alamıyorum. Dediğiniz gibi yetmeyebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-power-supply-psu-200w-watt-sifir-ucretsiz-kargo-kapida-odemeli-228769191/detay

Bu ürün işimi görür mü peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.