Merhabalar arkadaşlar Elimde Pioneer DEH-6050UB marka model oto teyp var ama usb'den mp3 çalmada problem yaşıyorum. Her yolu denedim onlarca flash bellek denedim ama nafile. Denediğim yolları yazıyorum bunlar dışında çözüm önerisi varsa yardımlarınızı bekliyorum Usb bellek formatını FAT32 yaptım. Müzikleri MP3, M4A ve WAV olarak denedim(Kullanım kılavuzunda bunları desteklediği görünüyor). Şimdiden teşekkürler. Dipnot : MP3 formatında çalmadığı şarkıyı M4A olunca çalabiliyor bu seferde MP3de çaldığı şarkıyı WAV formatında çalmıyor nerede yanlış yapıyorum acaba ? |
Pioneer Error 19 Hatası: Nedenleri ve Çözümleri
Pioneer DEH-6050UB oto teypinizde "error 19" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu genellikle bir USB bağlantısı sorununu gösterir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- USB cihazınızı çıkarın ve tekrar takın: USB cihazınızdaki gevşek bir bağlantı hataya neden olabilir. Cihazı çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
- Farklı bir USB cihazı deneyin: Hatalı bir USB cihazı da "error 19"a yol açabilir. Başka bir USB cihazı kullanarak sorunun cihazda mı yoksa teypte mi olduğunu belirleyin.
- USB bağlantı noktasını temizleyin: Toz veya kir USB bağlantı noktasının düzgün çalışmasını engelleyebilir. Yumuşak bir fırça veya basınçlı hava kullanarak bağlantı noktasını temizleyin.
- Teybin yazılımını güncelleyin: Pioneer, "error 19" hatasına neden olabilecek yazılım sorunlarını gidermek için düzenli olarak güncellemeler yayınlar. Teybin yazılımını en son sürüme güncelleyin.
- Teybi sıfırlayın: Tüm ayarları fabrika varsayılanlarına sıfırlamak hatayı giderebilir. Teybin kullanım kılavuzunda sıfırlama talimatlarını bulabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hata devam ederse, profesyonel bir tamirciye başvurmanız gerekebilir. Teybinizde donanım sorunları olabilir.