Şimdi Ara

Oto yıkamacıdaki rahatlığın sebebi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
12.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıkıntılı işler. Ben işyerinin altında kapalı otoparkta yıkatıyorum. Fakat biri gelip aracı alır gider, ne siz paranızı oto yıkamadan alabilirsiniz ne de kaskodan.
  • Hee aynen. Hatta riski hatirlatirsin biyik altindan mal mal gulerler. Ama Allah muhafaza bi durum olsa sanirsin hic karsilasmamissiniz o teslim almamis arabayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    O yüzden arabayı sağlam kişilere teslim etmek gerek. Öyle her yerde araba da yıkatılmaz . Bizim mahallede halı yıkama var araba da yıkıyor.Sabah bırakırım arabayı akşam eve giderken alırım araba gıcır gıcır 15 tl+5 tlde bahşiş kapatırım hesabı.
  • Hocam Acaba Hangi AVM idi bilelim yaani

• Arabamı hep kendim yıkarım. Aile fertleri dışında kimseye arabamı emanet vermem. Nadiren de olsa valeye veririm onda da aklım hep orada kalır.

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Bunun bir hizmet sektörü olduğunu ve standart kalite sunmanın uğraş gerektirdiğini takdir edersiniz diye düşünüyorum. Burger King de her restoranda aynı kalitede menü alabiliyor musunuz? Varın Burger'ın kalite denetim standartlarını siz düşünün. Bu örnekler çoğaltılabilir.
    Kimse yoğurdum ekşi demez.Bütün bunları yazarken henüz mesleğini paylaşan olmadı aranızda yaptığınız işlerde mükemmel misiniz bağlı bulunduğunuz kuruluşlar en iyi ürün yada hizmeti mi üretiyor? Müşteri memnuniyetiniz %100 mü?
    25 TL - 30 TL eder etmez diyerek nasıl fiyat biçiyorsunuz? Hizmet aldığınız AVM'nin o yıkamaya kaç EURO'luk kira kontratı yaptığından hangi şartları dayattığından haberdar mısınız?
    Bence şu konuyu netleştirelim AVM'lerde oto yıkamalar insanlar içerde zaman geçirirken yan hizmet olarak görev yaparlar. Siz aracı yıkatmak için AVM'ye giderseniz pahalı gelmesi normal pek tabi evinizin altında kısa bir zaman ayırıp yıkayabilirsiniz. Ancak o zamanı çocuğunu sinemaya yada alışverişe götürmeye ayıran bir aile tabiki bu hizmeti satın alıyor.

Gelelim asıl konu başlığına hiç bir baltaya sap olamayanların oto yıkamacı olduğu gibi ülkemizde kanun nizam bilmeyen herkes klavye maalesef kullanabiliyor. Gayet açık bir şekilde gidip tanışın sabit bir yeriniz olsun aracınızı kimin yıkadığını sorun demiştim nazik bir şekilde yönlendirdim. Hayatta herşey insanlar için ve büyük konuşmuyorum. Kanunen kameralar önünde aracı anahtarını bir oto yıkamacıya uzattığınızda zilyetliği oto yıkamacıya geçer. Anahtarı elden teslim edilmiş bir araç için oranın resmi personeli olup olmadığını bilmediğiniz bir kişi tarafından hiçbir resmi kaydı olmayıp köşe başı matbaalarda basılmış fişle içiniz ferah AVM gezmek istiyorsanız bu pek tabiki mümkün bencede yapın. Çünkü ben arabayı burdan çaldırırsam siz hakim bey Ben aracımı sarışın mavi gözlü bir çocuğa anahtarıyla teslim ettim bir geldim yok bakın buda yesmi derseniz. Filmdeki Sezercik gözünüzün önüne gelir. Lütfen realist olun Trafik Polisi çağırıp aracımı oto yıkamaya bırakıyorum diye resmi tutanak tutturun bence layığını bulsun.

Toparlayacak olursak iç-dış bir yıkamayla kazanımınız büyük ölçüde zamandır. Hiç bir AVM yıkaması 25-30 TL'ye iç dış yıkama yapmak için yatırım yapmaz. Ciddi AVM'lerin ortalama yatırım değeri yarım milyon civarındadır. Burada pazarlanan yada pazarlanması gereken oto bakım ürünlerinin tanıtım ve uygulamasıdır. Her yıkadığımız araçta ihtiyacı belirler işlem sonunda müşteriye bilgilendirme ve ürün tanıtımı yaparız. İç temizlik, boya koruma vs aracın ihtiyacına göre profesyonel çözümler sunarız.
    Bir sonraki konu başlığı önerim "Starbucks ın özgüvenine hastayım olsun". Orda hiçbir baltaya sap olamamış Barmaid Hulusiiiiiii BEyyy biraz önce 12,5 TL'ye çaktığımız 1 TL etmeyecek kahveniz hazır güzel kıçınızı ordan kaldırıp ayağıma gelin ve lanet olası kahvenizi alın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSCatcher -- 3 Şubat 2018; 12:12:28 >

• Evden çıkarken 1 tane çeyrek altın aldım avm de bozduracağım neyse cebimde kırılır eğilir dedim bardaklığa koydum.
    Arabayı avm de yıkamaya verdim unuttum çıktım yukarı 15-20dk sonra kuyumcuların önünden geçerken aklıma geldi gittim alayım dedim.
    Aşağı indim anahtarı verirmisiniz arabada eşyamı unutmuşum (arabayı bir yere çekmişler henüz yıkanmamış duruyor).
    Getirdi verdi anahtarı baktım altın yok.
    Arkadaş bak buraya bıraktığımı biliyorum yani 30dk önce bıraktım altın yok.
    Israr ediyor benden başka binen yok diyor o zaman sen aldın dedim.
    Abi sen bana hırsız mı diyorsun öyle böyle birtartışma aldı başını
    Diyorum dedim o altın oradan uçup gitmez ya sen aldın ya başkası aldı, aç kamerayı izleyelim diyorum.
    Kamera kayıt yapmıyor sadece ekranda gösteriyor demez mi
    Nalet olsun dedim aldım arabayı çıktım.
    Bende de hata olabilir unutmayacaksın veya koymayacaksın ama insanlık hali dalgınlıkla unuttuk çıktık.
    Üzerine bir bardak soğuk su içtik çıktık

• 1 lira köpük,1 lira yıkama..1 lira da süpürgeye veriyorum.bagajdaki bana özel fırçamla güzelce yıkarım.Büyükçe eski bir atletle 5 dk da suyunu kuruluyorum.camları da 5 dk da siliyorum.içinin de şöyle bir tozunu alıveriyorum.

Kaputu açıp motoru kabloları turbo hortumunu gözden geçirip yağına suyuna bakarım cam suyunu tamamlayıp kapatırım.vaktim varsa hava filtresine basınçlı hava tutarım her hafta 1 saatimi bu işlere ayırırım.

Bir de küçük yardimcim var 3.5 yaşında,oğlan.Tüm bu işlemler çok da keyifli oluyor bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 3 Şubat 2018; 12:45:8 >
  • Dayımın aracını işyerinin hemen yanındaki yıllardır yıkattığımız otoyıkamacıda çalmışlardı istediğiniz kadar güvendiğiniz tanıdığınız yer olsun farketmiyor.

Ayrıca çok kaliteli malzemeler olmadıkça iyi bir yıkamacı kadar iyi temizlenemez araç. Ha cidden hobi olarak bakıp profesyonel malzemeler kullanıyosanız yada bi süpürge köpük yeter diyosanız o ayrı. Detaylı temizlik için ayda yılda bi iyi bi yıkamacıya gidip başında beklemek en mantıklısı.
  • İnsanlar fazla rahat.
    Sonra başlarına bişey gelince vay efendim şöyleydi vay efendim böyleydi.

Ben ne otoparka, ne valeye, ne de başka birine asla anahtar vermem.
    Otoparklara girerken özellikle "anahtar istiyor musunuz" diye soruyorum. Evet diyen yere girmiyorum. Sokak aralarında boşluk arıyorum.
    1 kilometre öteye park etmek zorunda kalsam yine de anahtar vermem.
    Yıkamacıya da kırk yılda bir giderim, o zaman da aracın başında dururum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kirli oldumu düzgün olmuyor içime sinmiyor.o sünger bir kere dolaşcak araba etrafında rahat edemiyorum yoksa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.