FAHİŞ ZAM Oto yol ve köprülere yine zam geldi hayırlı olsun 15.08.2024 (2. sayfa)
-
-
konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum başlığa tarih atmayı akıl etmiş. 3 ay önceki zam haberi sanmıştım önce sonra farkettim yeni zam olduğunu.
Hala konuyu sulandıran gülücükler atan insanlar ileride neden bu haberleri bu kadar gülerek karşıladık derler umarım.
-
Senebaşından beri bu 3. zamcık.
Geçen otobanda kalan bi araba için 161'i aradım. Dedim böyle böyle. "Siz devlet otobanındasınız galiba" dedi.
Önce Bi düşündüm. Sonra "Evet" diyince başka bir numara verdi ve orayı aramam gerektiğini söyledi.
Ya, işte böyle. Devlet otobanı, özel şirket (RTE) otobanı. Fiyat farkı ise gayet makûl malûm ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OzkanK bey konuya bekleniyorsunuz
-
Fuhuş mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman hayırlı olsun demek düşer bize.
-
Avrasya Tüneli de %40 zamlandı bu sabah.
Meyve-sebze direkt yükselir. Enflasyon artışı geliyor diyeceğim ama TÜİK gibi bir kurum varken o da pek mümkün görünmüyor. Cebimizden çalmaya devam...
-
Şimşek ve ekibi enflasyonu artıracak ve azdıracak her türlü zammı ardına koymuyor ki. Dümdüz yapıştırıyor. Maliyet enflasyonu işte böyle oluşuyor. Bunlardan bir halt olmaz enflasyonla mücadele konusunda özetle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ağustos 2024; 17:30:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dövizde artmıyor ama her şey enflasyon oranında artıyor. Saçma bir durum. Türkiye çok pahalı bir ülke oluyor. Yakında eti 30 euroya yani 1000 tl, bir bira 3 euro 100 tl. peynir 20 euro 600 tl olur. Dünyanın en zengin ülkelerinin neredeyse 2 katı fiyatı!!!
Bunun böyle devam etmesi imkansız. madem enflasyonu düşüreceksiniz devlet olarak yollara köprülere neden zam yapıyorsunuz? Bu fiyatların artmasını hızlandıracak. Nasıl bir ülke yönetimi çözemedim
-
Yavaş yavaş doları da bırakacaklar. Mecburlar yoksa işletmeler rekabet edemez hale gelecek.
-
Hocam Şimşek dediğiniz adam bu kadar berbat bir durumu sadece vergi ile çözeceğini sanan bir ATANMIŞ. Böyle bir durumu ancak kamuda tasarruf ile çözersin çünkü paranın çoğu orada dönüyor.
KDV'yi %20 yaparsan çözüm olmaz, hava vergisi ot vergisi zart vergisi zurt vergisi diyerek vergi kaçağını arttırırsın anca öyle naylon vergiler ülkesi olursun. Her çıkardığın vergiyi %100 alamıyorsun ki zaten denetim denen mekanizman da yok boşuna vergi çıkarıp duruyor kendi kendine.
Arttırdığı her şeyin yükü şimdiye kadar maaşlı çalışanın sırtında. Ne zaman ki maaşlı çalışan artık bir şey alamaz ve kıpırdayamaz hale gelecek işte o zaman çöküşümüzün resmi ilk günüdür hayırlı olsun diyeceğim. O günlere de çok bir zaman yok.
-
Ankara Niğde otoyolunu kullanıyorum. 1 yıl dolmadan %192 zam yapıldı toplamda.
Dolardaki artış %24,45.
Bu otoyol zammı hangi hesaplamaya göre yapılıyor?
ÜFE - TÜFE desen sırasıyla %47 ve %66.
Hepsini toplasak bile %192 yapmıyor.
-
Zam diyen masonlar, ateistler, çapulcular, zamcık bu zam değil.
-
Nisanda kuzey marmarada catalcadan havalimanina gidiyordum, ilk başladım 30tl, şu an 55 tl.
4 ayda yüzde ÿuze yakin 2 zam.
Bu nedir ya?
Sonra cikip suçu esnafa atmasin kimse?
Asgari ücrete niye zam yok.
Bu mutluluk ile gidip yine aynı tercihime oy verecegim
sonuçta oyu zamlara göre vermiyok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 16 Ağustos 2024; 19:9:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgariye zam yapılmayınca enflasyon düşecekti sözde, herşeye zamma devam. Sadece alım gücü düştü başka da bir işe yaramadı.
-
Artık elektrikli araba sahibi olmak ta fayda etmeyecek kıvama doğru gidiyor hızla. Benzin yakmıyorsun daha ucuza elektrik fullüyorsun diyelim köprü ve yol ücretleri eklenince hiç te öyle yandaş medyanın dediği gibi bedavaya gezme olayı kalmıyor... İş tabi benzinli arabayla olsa daha da yüksek fiyat.
-
Araba işi Türkiye'de aşırı lüks. Çok kullanmıyorsan hiç almamak en iyisi.
-
Suya zam, gaza zam, yola zam zam oğlu zam. Hepsi el elele vermiş vatandaşın üç kuruşuna göz dikmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birde eski yollara ömrümde görmediğim kadar radar sistemleri ve tuzaklar kurdular son birkaç yılda , ya 70le 90la gideceksin yüzlerce kilometreyi yada binlerce lira verip otoban kullanıcaksın
müthiş sistem , seçim için artislik için ekonomiyi batır sonra bedelinide seçmene ödet , seçmende kalksın yine seni seçsin
rüyamda görsem inanmam ama gerçek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Ağustos 2024; 20:7:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X