Bildirim
otobana kgs den girip ogsden çıktım ne olur?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
büyük ihtimal ceza gelir.
Cezan ogsden kaçak geçmiş gibi gelir.
güncel fiyatını hatırlamıyorum 2 sene önce aracı ilk aldığımda bende kaçak geçmiştim.
muaneden önce ödemiştik
eskiden 7 gün içinde ogs çıkarttığın takdirde ceza uygulanmayan bir kampanya vardı. hala geçerlimi bilmiyorum. ben bilmediğimden o zaman cezayı ödemiştik. bir araştır derim -
Bende ogs den kaçak geçmiştim. Kgs limitim bitmiş haberim yok. Gecenin bi körü benden başka arabada yoktu. Paramda yok telefonumda yoktu Ogs den geçtim mecburen. 170 lira ödemiştik sanırım. Dedilerki 1 hafta içinde ogs cihazı çıkartırsanız, çıkarttığınız cihazdan 1 geçiş ücreti düşülür dediler. Ogs için başvurdum 2 hafta sonra çıkar dedi banka. Paşa paşa odedik cezayı.. -
Ne kadar ödediniz? Otoban girişinde başkasının kartı kullanılır mı ya zaten para çekmiyor o sırada.quote:
Orijinalden alıntı: yusufekinci06
merhaba yeni aldığımız araçta ogs ve kgs kartı olmadığı gişelerde alkıma geldi
ve kgs gişesinde arkadan gelen araca ücretini ödeyerek kartı bastırdım ve otobana giriş yaptım.
çıkışta ise ogsden çıktım ve ekrande kaçış gibi bi ibare yazdı.,
sizce ceza gelir mi gerlirse ne kadar gelir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X