Şimdi Ara

Otobanda 120-132 km/s hiz araligindan ceza yiyen oldu mu hic? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskisi gibi 200 yapacak yok olsa ort ve hiz ve ort yakit tuketimi cekip atardim sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    200 le giderken 6 lt yakan herhangi bir araba varsa hemen alacağım o arabayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    320d 330d 335d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    kardes 320d bizim sürekli kullandığımız bir araç evet ortalama tüketim 6 yi gecmemekle birlikte 200 le giderken anlik tüketim fazlasiyla geciyor 6 lt yi, keske öyle bir araç olsa da alsak.

• 200 km/h ile 6 lt tüketim.Vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

evet. enayi miyim 6 küsür lira benzine vereceğim? koca arabayı 4.5 - 5.5 litrelerde yaktırıyorum bu sayede.. (mitsubishi asx)

acele giden ecele gider hem
    Araciniz benzinli sanirim.6 kusur lira benzine veriyorsunuz zaten enayi degilsiniz ama estagfurullah :) Ha diyorsaniz ki enayi miyim ayni yolda fazla yaktirayim o zaman en sag seritten giderseniz malum otobus ve tirlar 100-110 la gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaudio

200 le giderken 6 lt yakan herhangi bir araba varsa hemen alacağım o arabayi
    e220d 9 ileri 2200 devirde 200 yapiyor ortalama 6.5 litre.
  • 1.5 dci motor 6 vites 150 ile gitsen 9 ltre yakıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Araciniz benzinli sanirim.6 kusur lira benzine veriyorsunuz zaten enayi degilsiniz ama estagfurullah :) Ha diyorsaniz ki enayi miyim ayni yolda fazla yaktirayim o zaman en sag seritten giderseniz malum otobus ve tirlar 100-110 la gidiyor.

Alıntıları Göster
    hocam sen benzine veya dizele daha az para veriyorsun heralde . 6 lira verene öyle dediğine göre
  • İstanbul dan yola çıkan biri için konuşuyorum. Zaten sakarya düzlüğüne kadar yoğun oluyor. Yani ilk 1-1,5 saat (ankara için yolun 4 te 1i)ortalamanız 80 i zor geçer. Sonrada zaten sabit 150 gitmen gerek. 120 dakika boyunca da kimse o hızda sabit gitmez.

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    otobüsler enayi bence. tako'dan cezayı yiyorlar sonra yasal hız sınırları 100-110 değil normalde...
  • quote:

otobüsler enayi bence. tako'dan cezayı yiyorlar sonra yasal hız sınırları 100-110 değil normalde...
    BEnde yavaş kullananlardanım hocam. Hızlı gibidince sadece daha çok sinirleniyorum. Hızlı gitmek keyif değil sadece sinir stres yapıyor. 90-100 ile gidip yolun keyfini çıkartıyorum
  • vamp kullanıcısına yanıt
    helal olsun kardeşim aynı düşünüyoruz ben ferdi tayfur'u açıyorum bakıyorum önüme geze geze göre göre ohhhh
  • Valla, geçen Almanya'daydım. 600 km'lik uzun yol yaptım. hız sınırı yok, araç da Mercedes E serisiydi. Böyle bir zevk yok ibre 200'den inmedi, herkes de 150'den aşağı gitmiyordu.

Merak edenler için sıfır Mercedes E 50.000 Euro. Biz ölmüşüz haberimiz yok
  • quote:

sizden akıl alacak değilim... tonla para verip vermemek benim bileceğim bir iş... aynı şekilde yakıt tüketimine ister kasarım, ister kasmam. paşa gönlüm ne derse o olur.
    Hocam her gönderide asx asx bıktım ya ne asx miş söyleyin ahım şahım bi özelliği varsa bizde alalım
  • quote:

helal olsun kardeşim aynı düşünüyoruz ben ferdi tayfur'u açıyorum bakıyorum önüme geze geze göre göre ohhhh
    Ben Deep house dinliyorum. Müzik keyfi bakımından aramızda biraz uçurum var sanki. Olsun önemli olan sakin kullanmak. Ne mutlu bize hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

hocam sen benzine veya dizele daha az para veriyorsun heralde . 6 lira verene öyle dediğine göre

Alıntıları Göster
    6 lira verene enayi demedim ben estagfurullah dedim.Bir onceki mesaji okursaniz anlarsiniz.
  • quote:

Hic otogar isletmesi icinde bulundunuz mu acaba ? Ozellikle bayram zamani hangi otobus takodan ceza yiyiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.