Şimdi Ara

Otobüs kaldıralım dedim kimse anlamadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınıfta hoca sakarya içinde güzel bir yer var dilerseniz gideriz ama benim arabam küçük dedi. bende otobüs kaldıralım dedim, kimse gülmedi. neden ?

• birde bana derler
    konuya bak çay demle
  • hahahaha mauahhahahhahahah yarıldım ben güldüm allah senide güldürsün muahahhahahahha zauhahahaahhaha

Mutlu Oldunmu
  •  Otobüs kaldıralım dedim kimse anlamadı ?
  • ya anlamadığım taraf dh sayesinde espri anlayışım değişti. bu iyi bir şey aslında ama insanlar bazen beni anlamakta güçlük çekiyorlar, insanlarla nasıl iyi anlaşabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mage_DewiL

ya anlamadığım taraf dh sayesinde espri anlayışım değişti. bu iyi bir şey aslında ama insanlar bazen beni anlamakta güçlük çekiyorlar, insanlarla nasıl iyi anlaşabilirim ?

hocam bence sen espiri yapma o zaman anlaşırsın arkadaşlarınla
  • Uçak kaldıralım deseydin gülerlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dh esprilerini herkes anlasaydı dh esprisi dh esprisi olmazdı ;)
  • ceren yıldız haklısınız ama onlarıda buna alıştırmam lazım. ben farklı biriymiş gibi hissediyorum kendimi dh den ayrılınca. onlarda beni anlamalı ki yabancılık çekmeyim. çok kötü bir durum, dh ile bağdaştım artık. sosyal hayatta zorluklar çekiyorum. geldiğim güne lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mage_DewiL -- 7 Aralık 2009; 14:50:45 >
  • yaw bu espriyi kaçırmışım biri anlatabilr mi
  • quote:

ceren yıldız haklısınız ama onlarıda buna alıştırmam lazım. ben farklı biriymiş gibi hissediyorum kendimi dh den ayrılınca. onlarda beni anlamalı ki yabancılık çekmeyim. çok kötü bir durum, dh ile bağdaştım artık. sosyal hayatta zorluklar çekiyorum. geldiğim güne lanet olsun.

caner olmasın o
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

quote:

ceren yıldız haklısınız ama onlarıda buna alıştırmam lazım. ben farklı biriymiş gibi hissediyorum kendimi dh den ayrılınca. onlarda beni anlamalı ki yabancılık çekmeyim. çok kötü bir durum, dh ile bağdaştım artık. sosyal hayatta zorluklar çekiyorum. geldiğim güne lanet olsun.

caner olmasın o

• ben de kaçırmısım bu espriyi. biri anlatsın :D
  • kafasına sık onun
  • Deveye demişler ya bu adamı güt,
    Deve demiş ya bsg.
  • adada trende var Tren kaldıralım deseydin bi kahkaha patlaması belki olabilirdi
  • "dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe, sırf sana benziyor diye, usulca sokulup merhaba dedim" diye cevap alman uygun olurmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.