Şimdi Ara

OTOBÜS KAZALARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chalenger.55 arkadaşım linkler ölü tekraradan veririmisin yada bir kontrol et
  • belki gördünüz ama birdaha bakınhttp://www.youtube.com/watch?v=uaR14ss59j4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 3 Temmuz 2007; 12:26:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

Chalenger.55 arkadaşım linkler ölü tekraradan veririmisin yada bir kontrol et

linkleri kontrol ettim çalışıyor.birincisini mavim1974 farklı bir linkten vermiş zaten.benim verdiğimde onun uzun versiyonuydu
  • bu hız delisi otobüsü yabancı ülkede polisi aradığında yapacakları sudur ömür boyu lisansını alırlar ve has diyarbakır firmasına otobüsün değeri kadar ceza gelir ancak videoyu ceken arkadastada suc var çok yakınlaşmış otobüse arac takip mesafesini korumamıs otobüs ani fren yapsa lak diye yapısacaklar arkaya zaten görülen arac yaklasık 400hp güç ve v8 süperjsarj motor var elektirikli hız bloke olmasa dahada hızlı gider yani bu aslında doğal birşeydir aracta tagograf vardır cihaz 90gectinmi öter birde arac uzun yol aracı şöför sanırsam dalmış ikaz sesini duymamıs ve o yol viraj yok diye biliyorum düz yol oılduğu için basmış ve türkiyede kaçtane otobüs 90km altında gidiyor
  • haklısın melih abi sana %100 katılıyorum
  • ne kadar uzun yazmısım demi ya bende şimdi okuyunca bu yazyı benmi yazdın diye düşündüm
  • bu konu yukarda kalsında ibret olsun beyleer
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

belki gördünüz ama birdaha bakınhttp://www.youtube.com/watch?v=uaR14ss59j4

adam kazaya mahal veriyo bide kaçıyo Allahın cezası denyo

otobüs şoförünün yaptığı da hataydı orda.arkadan ani fren yaparak bindirse gene o kadar büyük bir kaza olmazdı.olan öndekine olurdu -ki keşke öndekine olsaydı-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyAak -- 11 Temmuz 2007; 20:39:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManyAak

quote:

belki gördünüz ama birdaha bakınhttp://www.youtube.com/watch?v=uaR14ss59j4

adam kazaya mahal veriyo bide kaçıyo Allahın cezası denyo

otobüs şoförünün yaptığı da hataydı orda.arkadan ani fren yaparak bindirse gene o kadar büyük bir kaza olmazdı.olan öndekine olurdu -ki keşke öndekine olsaydı-

bencede aynen öyle şerefsizi ezecekti ki görsün yola öyle çıkmayı,katil herif
  • aydın otobanda gerçekleşen bir kaza daha yeni sanırım.

• arac bizim firmanın benim daha haberim yok bu olaydan sorayım yarında öğreneyim
  • şimdi izlerken dikaktimi çekti altta tarihi varmış 5 haziran 2007 saat 10 civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

şimdi izlerken dikaktimi çekti altta tarihi varmış 5 haziran 2007 saat 10 civarı

5 haziran değil ocak be 5 jan yazıyor
  • saat 10da ise saat 9aracı bu benden önceki arac yani ocakta ben izmirden 9:30da hareket ettim bir kaza haberi gelmişti ancak öyle çok ağır bir kaza değil sağ taraf çökme olmus ama hangi arac olduığunu bilmiyordum
  • quote:

quote:

şimdi izlerken dikaktimi çekti altta tarihi varmış 5 haziran 2007 saat 10 civarı

yok abi june nin yani haziranın 5i yazıyor bende ilk başta tereddüt ettim january mi diye fakat video daha yenil koyulmuş siteye ve adamın tek videosu var özel sayfasına baktım. muhtemelen orada çalışan birisi bu kişi sadece o videoyu koymuş
  • şimdi garanti olsun diye takvime baktım o 5i değil 6 sıymış ocağın 6 sı cuma ya denk geliyor haziranın 6 sı çarşamba yani haziranda olmuş
  • quote:

quote:

quote:

yok abi june nin yani haziranın 5i yazıyor bende ilk başta tereddüt ettim january mi diye fakat video daha yenil koyulmuş siteye ve adamın tek videosu var özel sayfasına baktım. muhtemelen orada çalışan birisi bu kişi sadece o videoyu koymuş

ulen yaşlandık gittik be artık jun yerine jan okuyorsak bitmişiz biz bee
  • ee işte yaslılık napcaz dostum caresi yokki
  • şöföründe değil mi suç bence şöföründe çünkü biraz yavaş girse gişeye hiç bi şey olmaz ..ahh ahh bizim millet ne kadar da aceleci
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.