Şimdi Ara

OTOBÜS KAZALARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amasya'da yolcu otobüsü ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasında 6 kişi öldü, 29 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Erzurum'a giden Mehmet Çoban (27)
    yönetimindeki 60 KK 889 plakalı yolcu otobüsü, Amasya-Taşova kara
    yolunun 18. kilometresinde karşı yönden gelen Rıza Kılıç (26)
    idaresindeki 20 D 2202 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, otobüs sürücüsü Mehmet Çoban, muavin Barış İkiz, yolculardan
    Celal Çoban, kamyon sürücüsü Rıza Kılıç ve henüz kimliği belirlenemeyen
    2 kişi öldü.

Yarlanan, Erhan Aslan, Hüsnü Güneşdoğdu, Özcan Güral, Emre Madenci,
    Rıdvan Aygın, Recep Karakaş, Yahya Gül, Elvan Özcan, Tuğrul Varol, Fatih Yılmaz, Ercan Balcı, İsmail Balcı, Ünal Kobal, Rahime Atasoy, Recep
    Akgün, Sinan Kavuk, Murat Gemici, Zahide Meryem Gemici, Yunus Emre,
    Oğuzhan Öztürk, Sertap Toyan, İsa Deniz, Ümit Duman, Ufuk Özdal ve Turan Uygun, Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine, durumları ağır olan Erkan Özkan, Osman Çörtükçü, Hakan Uygun ve Barış Er ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, otobüs sürücüsü Mehmet Çoban'ın cesedi, kurtarma ekiplerinin
    yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu bulunduğu yerden çıkarılabildi

Ölenlere allah rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar

OTOBÜS KAZALARI
  • Geçmişten bir kaza.

Malatyaspor ile Türkiye 1. ligi karşılaşmasını yapmak üzere Malatya'ya hareket eden Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs Smasun'un Havza çıkışında karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kazada Futbolculardan Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır ve Antrenör Nuri Asan Olay yerinde hayatlarını kaybettiler.

Bu kazadan sonra Samsunsporun o sene yapması gereken ikinci yarı maçlarının tamamı iptal edildi. Samsunspor bu maçlarda hükmen 3-0 mağlup sayıldı. Fakat olumsuz durumundan dolayı ligden düşürülmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.L

ARKADAŞLAR KAZADAN ÇOK BEN 0403 LERE DEĞİNMEK İSTİYORUM BU AY İÇİNDE TAM 5 TANE 0403 YANMA HABERİ DUYDUM 3 TANESİİNİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM 1 TANESİ DAYIMINDI diğerini de gazeteden gördüm işin ilginç tarafı kimse bu mercedes şerefsizlerine dur napıyon sen demio ya dayım bile demedi çünkü ölen olmamışmış mercedes yeni otobüsü 60 milyara veriyomuş ama insanın hayatını düşünen yok ya bu ne biçim iştir

Arkadaşım. Otobüs durup dururken kendi kendine yanmaz. Seyahat firmalarında en fazla kullanılan otobüsler O403 ler. Eğer araba bakımsızsa, eğer elektronik donanımına bazı eklemeler yapıldıysa o zaman olabilir.

Diyelim ki kendi kendine yandı. Binlerce otobüsün içinde bir iki tane olabilir. Sonuçta insan eli değiyor.
  • Çeşitli otobüs kazaları

Manisa-Akhisar Gökçe Ahmet rampasında meydana gelen bir kaza. Firma Metro Turizim. Bu kazada bir yolcu öldü. Hata yola aniden çıkan otomabilde. İzleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=hSMe2UEM1kA&mode=related&search=

İzmirde dikkatsiz bir yaya belediye otobüsünün altında kalıyor. Şoför adamı ezdiğini farketmiyor. Etraftaki insanlar uyarıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=kxcOk_SJa0c&mode=related&search=

Bolu-Gerede gişelerinde meydana gelen bir kaza. OGS ye hızla giren otobüs duvarın arkasından aniden önüne çıkan yayaya çarpıyor.

http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=27a26b39-abe5-4e74-9d83-41599fa10a3b
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.