Şimdi Ara

OTOBÜS KAZALARI (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
25.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün sabah ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde süratle kırmızı ışıkta geçen tur otobüsü 2 otomobili biçti. Feci kazada, Kemer Belediyesi'nin 21 yıllık muhasebecisi, emekliliğe hazırlanan 45 yaşındaki Sabri Anatürk ile Kemer Marina'nın doktoru 37 yaşındaki Fuat Parlak hayatını kaybetti. Otobüs şoförünün olay yerinden kaçtığı kazada, Anatürk'ün eşi de ağır yaralandı. Allah rahnet eylesin.

OTOBÜS KAZALARI

OTOBÜS KAZALARI

OTOBÜS KAZALARI

OTOBÜS KAZALARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikalp -- 10 Ağustos 2007; 20:59:41 >
  • Allah rahmet eylesin

Insallah bu tür olaylar bir daha yasamayiz
  • allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yakınlarına sabır versin allah yarabbim
  • bırakın airbag fln .....her koltukta kemer olsa (bazı yeni otobüsşerde olabilir tam bilmiyorum)...kaç kişi takıcak o kermerleri?...kemer olmadan airbag yapacağının ancak yüzde 10 fln gerçekleştirebilir...kemer takılsa koltuklarda çok sağlam olsa....büyük ölçüde iyileştirme sağlanır...
  • melih abii bence iş devlette bitior.bilet fiyatları aynı istikamete giden her firmada aynı olmalıı.o zamn halka tercih imkanı verilmez.birde buu çakma kasa otobüsleri kaldıracaksın tedavülden yoksa daha çok yanar ciğerlerimiz.
  • arkadaşlar yurtdışından bir video otobüs vince çarpıyor
    http://www.qinetiq.nl/pivot/entry.php?id=1663&t=v2_mediapage_template.html
  • allah kimsenin başına vermesin çok üzücü olaylar
  • alıntıdır
    Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 34 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece saat 22.00 sıralarında Mustafakemalpaşa-Susurluk arasında bulunan Varan Tesisleri önünde meydana geldi. Balıkesir'den Bursa'ya giden 57 ED 403 plakalı Sinay 57 Kooperatifi'ne ait Emin Yüksel idaresindeki yolcu otobüsü, yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelen buzlanma nedeniyle kayarak şarampole devrildi.

Can pazarı yaşanan kazada şans eseri ölen olmazken, yolculardan Berrin Sakallı ve Fadime Özkan ağır yaralandı. İlçe Devlet Hastanesi'nde ilk tedavileri yapılan Sakallı ve Özkan Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kazada Emin Yüksel, Soner Gemici, Serdar Kul, Hasan Kabasakal, İhsan Altuner, Dursun Ermiş, İbrahim Karasakal, Damla Ambarcı, Öznur Asmas, Şükran Yalçın, Şenay Turhan, İsmail Uyar, Leyla Akın, Akif Özcan, Makbule Bul, Hüseyin Şensoy, Birol Değirmenciler, Muammer Çetin, Celalettin Doğru, Halil Mert Barutçuoğlu, Çağdaş Yılmaz, Ercan Bul, Mustafa Karaağaç, Makbule Öztürk, İsmail Topuz, Vecdi Ambardı, Tayfun Yıldız, İbrahim Sak, Cemil Çetin, Ferhat Şengül, Erkan Turhan ve Mehmet Mustafa Öztürk ise yaralanarak tedavi altına alındı

OTOBÜS KAZALARI

OTOBÜS KAZALARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poppingupp -- 17 Ağustos 2007; 1:59:35 >
  • allah acil şifa versin
  • evet çok üzücü bu kazalar allah kimsenin başına vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: anılço

evet çok üzücü bu kazalar allah kimsenin başına vermesin

milletimiz harbiden pisi pisine ölüyor.insan hayatı bu kadar basit mi
  • ewet bu yıl yeni başlayacağım GÜLBİN ABLAYI TANIRDIM ABLAMIN ARKADAŞIYDI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR İNSANDI

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

sen bornova anadolu lisesindemi okuyorsun

ölen arkadasa ALLAH RAHMET EYLESİN

• ARKADAŞLAR KAZADAN ÇOK BEN 0403 LERE DEĞİNMEK İSTİYORUM BU AY İÇİNDE TAM 5 TANE 0403 YANMA HABERİ DUYDUM 3 TANESİİNİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM 1 TANESİ DAYIMINDI diğerini de gazeteden gördüm işin ilginç tarafı kimse bu mercedes şerefsizlerine dur napıyon sen demio ya dayım bile demedi çünkü ölen olmamışmış mercedes yeni otobüsü 60 milyara veriyomuş ama insanın hayatını düşünen yok ya bu ne biçim iştir
  • 403 malını satmak için her türlü olaylara girer onlar için insan canı önemli değil sattıkları otobüsten gelen para önemli
  • ama abi bu olaya itiraz etmeyen tüm şöförler şerefsiz yaa o kadar insanlar yana yana ölüyor kimse sesini çıkarmıyor neden mercedes 3-5 kuruşla susturuyor

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

403 malını satmak için her türlü olaylara girer onlar için insan canı önemli değil sattıkları otobüsten gelen para önemli
  • aslında çıkartan cok ve mercedes bir açıklama yaptı yanan aracların kesinlikle bizle alakası yoktur dediler koydular önlerine mühendisleri bir ara şöförlerin ağzını susturdular sonradan tekrardan yanmaya basladı bakalım buna ne dicek mercedes
  • Almanyada belediye otobüsü kazası resimleri 18 haziranda olmuş allahtan ölen yok arkadaşlar

OTOBÜS KAZALARI
  • devamı

OTOBÜS KAZALARI
  • devamı

OTOBÜS KAZALARI
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.