şöföründe değil mi suç bence şöföründe çünkü biraz yavaş girse gişeye hiç bi şey olmaz ..ahh ahh bizim millet ne kadar da aceleci
hayır bence şöförün hiç suçu yok. normalde zaten ogs den geçerken hiç durmuyorsun ki. zaten özelliğide burada otomatik geçiş sistemi 40-50 km/s hızla geçebiliyorsun(yanlışsam düzeltin).
adamın süresi dolmuş ve bir bahane ile ne yazıkki göçtü gitti.son 20 saniyeyi iyi izle resmen kader ağlarını saniye saniye örüyor. arabadan inen oradaki adamla konuşuyor. sanırım ordaki adam yabancının ne demek istediğini anlamadığından sol taraftaki gişelere gönderiyor. adam gişenin ön penceresine geldiğinde otobüste uzaktan gözüküyor. adam orada 1-2 saniye bir duraksıyor ve tekrar adım atmaya başlıyor işte 2. adımda otobüsün sol ön tarafa kafayı geçiriyor.
yani resmen şaşılacak olay orada o 2 saniyeyi beklemese karşıya geçmiş veya kendini karşı tarafa atma şansı olacaktı. deseler ki bak sağ taraftan otobüs gelecek sende onun önüne atlayacaksın ama ikinizde birbirinizi görmeyeceksiniz deseler ve yapsan bile bu şekilde tutturman çok zor.
adamın vadesi dolmuş ve herhnagi bir şekilde gerçekleşek bu olay ölümden kaçınılmaz oradan kurtulsa bile yolda takla vb. kaza geçirip orada ölecekti.ne kazalar geçirip ölmeyenler var allah koruduğu zman koruyor.
şöföre gelincede dediğim gibi hiç suçu yok.çünkü ikiside birbirini görmüyor.şöför açısından baktğında o kişi kulube arkasında kalıyor ve görmesi imkansız. adamda karşıya dalmış öle gidiyor.ztn şöför görünce sağa kırıyor ama yol dar olduğundan birşey yapamıyor. normalde tam farların olduğu yerden vurması gerekirken şöför penceresinin oradan vuruyor adama. direkt çarpsaydı bayağı bir ucardı adam zaten. o yüzden şöförde hiç bir suç bulunmadığını düşünüyorum.
orada şöförün sucu yok orada ogs geciş sistemi okadar bela bir yerki bir aracın geciceği yer ve ortalamyı iyi yapman gerek acemi şöför otobüsü bariyerlere vurdurur yani şöförün brda hatası yok ogsde duramaz VE BİRDE TERS AÇILARda o adamı şöförün gçrmesi imkansız ve çok yavas gidemez eğer giderse kazanın olduğu yerin 10 metre yanında trafik binası var cezayı yer şöför sonucta elinden geleni yapmış ancak ALLAH ölümü alnına yazdıysa yatakta uyurken bile ölür
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
orada şöförün sucu yok orada ogs geciş sistemi okadar bela bir yerki bir aracın geciceği yer ve ortalamyı iyi yapman gerek acemi şöför otobüsü bariyerlere vurdurur yani şöförün brda hatası yok ogsde duramaz VE BİRDE TERS AÇILARda o adamı şöförün gçrmesi imkansız ve çok yavas gidemez eğer giderse kazanın olduğu yerin 10 metre yanında trafik binası var cezayı yer şöför sonucta elinden geleni yapmış ancak ALLAH ölümü alnına yazdıysa yatakta uyurken bile ölür
aynen dediğin gibi kaderde varsa kaçamazsın
kimin ne olacağı belli olmaz kader bu kimin nerde hayatını gözlerine yumucağını ALLAH b,lir
bu gün bir otobüs yanmış şöförün soğuk kanlılığı sayesinde yolcular kurtulmuş ama ayrıntıları öğrenemedim henüz....
hemen arastırayım
quote:
hemen arastırayım
daha bulamadınmı dostum?
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
quote:
hemen arastırayım
daha bulamadınmı dostum?
melih abi şu polatlı yakınlarıda yanan otobüs olmasın bu? metronun aracı olan
buyrun kazanın haberi aldığım bilgiye göre araç pamukkaleninmiş
anaconda ya senin dediğin kaza erzurumdada jandarma ekibi farketmiş yangını: Seyir Halinde Yanan Otobüsü Jandarma Farketti
Erzurum'un Aşkale İlçesinde Büyük Bir Kaza Ucuz Atlatıldı.
Erzurum'un Aşkale ilçesinde büyük bir kaza ucuz atlatıldı.
Seyir halinde iken yanmaya başlayan yolcu otobüsü son anda fark edilerek durduruldu. Ankara'dan İran'ın Tahran kentine gitmekte olan plakası alınamayan yolcu otobüsü, sabah saatlerinde seyir halindeyken yanmaya başladı. Aşkale ilçe sınırları içerisinde geçmekte olan İran plakalı otobüs Aşkale Kücükgeçit köyü mevkiinde ilçe jandarma kontrol ekipleri tarafından fark edildi. İçeresinde 31 kişinin bulunduğu otobüs Aşkale'ye bağlı Çayköyü istikametinde durdurularak yangına müdahale edildi. Ucuz atlatılan
kazada otobüs şoförü durdurulana kadar yangını fark etmediğini belirtti. Otobüsün arka motor kısmında başlayan yangın maddi hasara neden olurken, can kaybı yaşanmadı. İlçe jandarma kontrol ekipleri ellerindeki yangın söndürme tüpleriyle olaya müdahale ederek can kaybı olmasını önlediler. Otobüsten inen yolcular başka bir firma ile Erzurum'a gönderildi.
pamukkalenin ise ahmet beye sorarız ya çünkü onun aracları 35 plakalı ya muğla pamukkalenin aracı sanırım
ya ben böyle trafik kazalarına herkesten çok üzülüyorum.inşallah ahmet abinin araçlarından biri değildir ama kimin olursa olsun yazık..ya o araç hacizli ise veya borç ile alınmışsa Allah sahibine yardım etsin...
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
ya ben böyle trafik kazalarına herkesten çok üzülüyorum.inşallah ahmet abinin araçlarından biri değildir ama kimin olursa olsun yazık..ya o araç hacizli ise veya borç ile alınmışsa Allah sahibine yardım etsin...
can kaybı olmadı ya önemli olan o,araba kaskoludur nasılsa
Bencede abi yaa . Cana geleceğine mala gelsin.
o öğrenci otobüsündeki kazada ölen GÜLBİN KOCA İZMİR ATATÜRK LİSESİ NİN EN İYİ, EN YARDIMSEVER İNSANIYDI ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH
sen bornova anadolu lisesindemi okuyorsun
ölen arkadasa ALLAH RAHMET EYLESİN
quote:
Orjinalden alıntı: B.A.L
o öğrenci otobüsündeki kazada ölen GÜLBİN KOCA İZMİR ATATÜRK LİSESİ NİN EN İYİ, EN YARDIMSEVER İNSANIYDI ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH
Allah rahmet eylesin,kalanlarada sabır versin
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
quote:
Orjinalden alıntı: B.A.L
Allah rahmet eylesin,kalanlarada sabır versin
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah, kimsenin başına böyle kazalar gelmesin inşallah
balıkkesir uludağ firmasının neoplan tourlineri kaza sonucu muavin ölmüş Manisa'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 22 kişi yaralandı.
Manisa'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 22 kişi yaralandı