Şimdi Ara

Otobüs Muavinliği Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
12.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen ne kadar alır antepliyimde oraya git gel sefer düşünüyorum ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYiğit

Tam bilmiyorum ama 70-80 Tl arası alırsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

quote:

Tam bilmiyorum ama 70-80 Tl arası alırsın herhalde

Alıntıları Göster
    hmmm ok peki iyi paramı ?
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    ya ben bide yaz için 18 yaşından sonra muavvinliğe geçerim hem o sırada firmaların güvenini sağlarım
  • quote:

ya ben bide yaz için 18 yaşından sonra muavvinliğe geçerim hem o sırada firmaların güvenini sağlarım
    +++++++ UP
  • Sana kalmış iyi para olup olmadığını sen düşün veya bu sektörde olanlarla konuş
  • quote:

Sana kalmış iyi para olup olmadığını sen düşün veya bu sektörde olanlarla konuş
    sağol sorucağım bişi oldumu sorrım
  • quote:

sağol sorucağım bişi oldumu sorrım

Alıntıları Göster
    70-80 lira Antep'e yazmazlar.Ankara'ya git gel o parayı alıyordum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Doğrudur,peki şahıs otobüsü hakkında bilgin var mı? Şu zamanda 2006 2007 travego alınır mı firmalar kabul ederler mi?
  • quote:

quote:

Doğrudur,peki şahıs otobüsü hakkında bilgin var mı? Şu zamanda 2006 2007 travego alınır mı firmalar kabul ederler mi?

Şahıs otobüsü hakkında bilgi derken?

Yani firmadan firmaya göre değişir tabi ki.Ancak örnek veriyorum bizim Ulusoy da o model de araç çalıştıracaklarını düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yani firmadan firmaya göre değişir tabi ki.Ancak örnek veriyorum bizim Ulusoy da o model de araç çalıştıracaklarını düşünmüyorum.

Şahıs otobüsü ne kadar kazanır manasında sormuştum yazın daha çok kazanır ama kış ve yaz ne kadar para ele geçer ?

• haydarpaşa62 kullanıcısına yanıt
    peki kaç ₺dir? 100-120 ₺ civarındami?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şahıs otobüsü ne kadar kazanır manasında sormuştum yazın daha çok kazanır ama kış ve yaz ne kadar para ele geçer ?

bence cok kotu neden diye sorarsan arastıtdım sanki dunya onun nerdeyse her molada (bazıları için) aracı temizlttiryorlar
    arastırdım bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otobüs yazın kazanır,kışın sezon öldüğü için getirisi olmaz mazota çalışırsınız.Detaylı bilgim yok maalesef ne kadar kazanır gibisinden ama kanımca kazanılan para her ay değişkenlik gösterebilir.

Dediğiniz yerlere ne yazıyorlar bilmiyorum maalesef.Ben kendi şahsım adına konuşuyorum Antep'e 150+yemek+sigaradan aşağı çalışmam.

Şahıs arabasından arabasına değişir ama genel olarak açıklamak gerekirse yıkama ve temizlik size aittir.Bunun için ekstra para almazsınız.

Tabi şirkette çalışmak bence her daim daha kârlıdır.Sigorta olayını düşünürsek ve tabi şahıs arabasında anlaşmazlığa düşerseniz kışın yeni bir araba bulmak zor olacaktır.Ama şirkette öyle değil başka arabaya gönderilme talebiniz yerine getirilir genellikle.

Diyeceğim o ki şirket daha avantajlıdır.

@BurakYiğit Molada araba temizliği yapılmaz.Çöpler zaten servisten sonra toplanır molaya yanaşmadan arabanın içine tekrar bakılır kalan çöpler varsa toplanıp molada atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 23 Kasım 2015; 0:18:07 >

• Temizlik dediğim bu :)
  • Bak paşam sana şu kadar söyleyeyim, ben bu sektörde (metro, Düzce güven) çalıştım kesinlikle tavsiye etmem. Neden; metro gibi filosu geniş şirketler iki eleman alır. Host ve muavin. Host rezerve, servis ve iniş biniş yerlerini takip eder. Muavin ise bagaj aracın temizliğinden sorumludur. Ki muavinlik yapmadım bel ağrısı her firmada gayet net ve muhtemeldir.. ama sen araç filosu geniş olmayan Doğu yada batı farketmez firmalarında çalışacaksan seni hem muavin hem host çalıştırır çünkü küçük firmalarda bu şekil yürür işler.. gelelim diğer yana seni metro Ulusoy gibi firmalar almaz yaşın tutmuyor. Küçük firmadada ezerler.. Diyarbakırdan ist gidersin 4 5 saat uyursun tekrar sefere çıkarsın kahve icmekten vücutta uykusuzluğun getirdiği etkiler meydana gelir ki bu bi takım küfre sebep olabilir.. çok yorulur para kazanır ve harcamaya asla vakit bulamazsın. Haricah alirsin (ekstra ucret) sigara yemek masrafın olmaz. Çakal olman gerekir. Müşteri gıcık olur o yol sana bitmez.. daha neler neler.. Sana tavsiyem git bi cafede çalış haftalik takıl en güzeli inan bana.. sevgilerle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur0055

Bak paşam sana şu kadar söyleyeyim, ben bu sektörde (metro, Düzce güven) çalıştım kesinlikle tavsiye etmem. Neden; metro gibi filosu geniş şirketler iki eleman alır. Host ve muavin. Host rezerve, servis ve iniş biniş yerlerini takip eder. Muavin ise bagaj aracın temizliğinden sorumludur. Ki muavinlik yapmadım bel ağrısı her firmada gayet net ve muhtemeldir.. ama sen araç filosu geniş olmayan Doğu yada batı farketmez firmalarında çalışacaksan seni hem muavin hem host çalıştırır çünkü küçük firmalarda bu şekil yürür işler.. gelelim diğer yana seni metro Ulusoy gibi firmalar almaz yaşın tutmuyor. Küçük firmadada ezerler.. Diyarbakırdan ist gidersin 4 5 saat uyursun tekrar sefere çıkarsın kahve icmekten vücutta uykusuzluğun getirdiği etkiler meydana gelir ki bu bi takım küfre sebep olabilir.. çok yorulur para kazanır ve harcamaya asla vakit bulamazsın. Haricah alirsin (ekstra ucret) sigara yemek masrafın olmaz. Çakal olman gerekir. Müşteri gıcık olur o yol sana bitmez.. daha neler neler.. Sana tavsiyem git bi cafede çalış haftalik takıl en güzeli inan bana.. sevgilerle..

Hem muavin hem Host derken anlamadım

• Yani hem host işini hem muavin işini yapıyorsun. Yani aracı sen temizler bagaja sen bakarsın sefere çıkar rezervasyonu sen tutarsin servis açar çöpleri atarsin aracın bütün yükümlülüğü senin üstünde olur. Tabi aldığın ücret farklı olur. Bu bahsettigim küçük firmalarda genelde yaşanan durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur0055

Yani hem host işini hem muavin işini yapıyorsun. Yani aracı sen temizler bagaja sen bakarsın sefere çıkar rezervasyonu sen tutarsin servis açar çöpleri atarsin aracın bütün yükümlülüğü senin üstünde olur. Tabi aldığın ücret farklı olur. Bu bahsettigim küçük firmalarda genelde yaşanan durum..
    OLDUMM LANN OLDUMMM 15 TATİLDE GİTÇEM DARISI BAŞINIZA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakYiğit -- 2 Aralık 2015; 19:04:16 >

• quote:

OLDUMM LANN OLDUMMM 15 TATİLDE GİTÇEM DARISI BAŞINIZA !

Nereye gidiyorsun? İşe mi başlayacaksın hangi firma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.